Nieporozumienie! (1) Puste półki, syf i brud na nich! Jakieś nieporozumienie, że sklep w takiej... Cezi Wielkie kolejki to brak szacunku do klienta! (2) Myślą, że w ten sposób oszczędzają, a tracą po wielokroć! Mieszkam na... Anna Gdańszczanka (1) Sklep Meg zakupy internet bardzo mega Katarzyna
Gdyński Auchan (1) Kupuje tam regularnie, bo w Auchan kupuję od nastu lat, wczesniej w Rumi, po... I. Niekompetencja czy lenistwo (1) W sobotę 16 marca po siedemnastej chciałem kupić pięknie wyglądającego ,... Ryszrd Dziuba Transport w kosmos (2) Czekam czwarty raz na dostawę,nie dość że po telefonach obsługa transportowa... henryk chyba jedna z najgorzej zarządzanych IKEI w Polsce (1) Sytuacja z dzisiaj: Na magazynie numer jeden pracownikowi pokazałem artykuł,... Andrzej Obsługa dramat ! Nigdy więcej. (1) Nie polecam tego sklepu a obsłudze proponuję przeprowadzić profesjonalne... Justyna Psy nie mile widziane (4) 4kg czysciutka grzeczna psinka po szkoleniu zostala wyproszona z galerii... Tomek Zakupy 24.03.2018 bułki cena 0,14 godz.18 (2) Zakupiłam 10 sztuk bułek po 0,14 gr.Jakież było moje zdziwienie,gdy z... Ania zakupy (1) sklep dobrze zaopatrzony ,dużo promocji i przystępne ceny Jest jedno ale... barbara Ciasnota (1) Dziś byłam na zakupach z dzieckiem w wózku i okazało się, że nie wózek jest w... Aga Wszystko na NIE (2) Serio: wszystko na nie. No, moze prawie wszystko, poniewaz obsluga jest OK -... Klient Porażka (1) Kapusta kiszona na wagę śmierdzi wygląda jakby leżała z miesiąc puste półki... Ja katastrofa (1) Po zmniejszeniu powierzchni sklepowej ,to jest jakaś masakra.Klima na... roman i znowu to samo (2) uwaga na ceny produktów. Wystawiają produkty z ceną widoczną z daleka (... LECH Reklamacje (1) Kupilem tel dziecku. Cuz ze po 2 tygodniach sie sypnoł poszedl do reklamacji... Michas79 Po co w tym sklepie jest kasa pierwszeństwa? (2) Nie rozumiem jaki sens ma wprowadzanie kasy pierwszeństwa w sklepie, w którym... Katarzyna Przestroga. (1) W listopadzie 2017 roku kupiłem rower stacjonarny Dynamic RM-211 .Po... Andrzej Zmarnowany czas, brak towaru (1) Po wyborze mebli w salonie Ikea w Gdansku zaproponowano nam dostawe z... Sandra