Ocena (1) Sadzilam ze skoro jest tak duży sklep to i że będzie miła obsługa ale cóż... Roksana brawo.. (1) byłam dziś z teściową po meble do jej kuchni. Liczyłam, że w ładną pogodę i... nina Najdroższe pączki n świecie (1) Jak w większości hipermarketów koncerny liczą na nieuwagę klientów. Niestety... Lara
Bardzo miłe zaskoczenie (1) Będąc w dziewiątym miesiącu ciąży, podchodząc do kasy pierwszeństwa od razu... Katarzyna Tesco ma wiele do poprawienia (1) Nie lubię krytykować. Przyjemniej jest oceniać dobrze. Ale co robić, gdy są... Ryszard Bojanowski Uważnie sprawdzajcie ceny na półkach, a następnie na paragonach! (1) Niestety, z racji tego, że Carrefour Morena jest moim najbliższym większym... Klaudia Duza poprawa (1) Bardzo sie poprawili. Asortyment duuzo lepszy, niz w momencie startu. Rozne... Klient Żenujący problem od czasu istnienia tesco (1) Ten market to porażkaorganozacyjna i porażka jeżeli chodzi o zarządzanie.... Klirnt obsluga kas (4) Dzis przed 24 byla otwarta tylko jedna kasa a kolejka ogromna KOMUNA!!!!! Jak... pp Żenada !!! (1) Dnia 7.12.2016 r robilismy z Zona i dwuletnia coreczka zakupy w Panstwa... Ostatni Klient. Wielka MASAKRA KOLEJKI DO KAS I NIEMIŁA OBSŁUGA!!! (1) Chodząc do TESCO na zakupy w rożnych porach dnia zawsze natrafiam na mega... Niezadowolona Kolejki do kas!!! (1) Długość kolejek do kas bije codziennie nowe rekordy. 30 osób w kolejce to już... Chełmianin . - opinia (1) Kobieta o kolorze włosów blond, z czarnymi odrostami i brwiami, nosi okulary.... . problemy z transportem zakupionych towarów do Klienta (1) UWAGA: IKEA nie kontroluje czy sprzedany towar dotarł do Klienta, który u... rozczarowany Zepsuty towar (1) Zakupiłam kabel USB-microUSB firmy omega. Po podłączeniu do prądu w ogóle nie... Zawiedziona Dla mnie ok! (1) Kupiłam niekompletnego grila, bez problemu przyjeto zwrot, moglam sama wejsc... Kasia ma sa kra (1) kas 25 a czynne może z 6, wielkie kolejki, obsługa niekompetentna, stare... blue nie polecam zakupow! (1) Kilka razy zamawialam przez tesco online cala ogromna liste zakupow. ale ten... Pani Fatalna obsługa (1) Nie potrafią poprawnie skompletować zamówienia z przygotowanej listy - przez... Zygmunt syf kila i mogila (2) Zero organizacji w sklepie godzinami szukasz danego produktu, brud smród i... ją to ja