lubię Tesco ALE (2) mam dwa zastrzeżenia, byłam niedawno w piątek ok 22 po małe zakupy w drodze... Ela kasy dla kobiet w ciazy (4) Dzisiaj robiłam poraz kolejny zakupy w tesco. Wszystko pięknie, na miejscu i... jaga Kpiny (2) W sklepie brudno, drogo i kolejki. Najgorsze moim zdaniem Tesco w Polsce, nie... Jakub D
Promocyjna kuchnia z ikea z płytą za 1 zł-PROBLEM! (2) Czy może jest tu ktoś taki kto zdecydował się na zakup promocyjnej kuchni... Czuję_Się_Oszukana_ dotyczy kas i kasjerek (1) Bardzo nie mila i odrzucajaca obsluga nie kulturalne kasjerki i... gdansk Obsługa kienta (1) Z własnego gapiostwa kupiłem dziś odkurzacz bez rury. Po kontakcie z obsługa... Radek Zalecam ostrożność (4) Po odejściu od kasy trzeba koniecznie sprawdzić kwoty na paragonie bo na... dorota bezmyslny upór.. (4) 1- kupiłem dziś wycieraczki samochodowe..pytam Pana na sklepie czy gdyby nie... tomek oszusci (1) patrzcie na paragony bo inna cena na półce a inna w kasie, do tego jedna... karo qert - opinia (1) Syf, brud i żebracy - to słowa, które najlepiej opisują stan parkingu... qert Czas stania w kolejce = masakra (4) Bardzo duży wybór asortymentu na sklepie, czasem fajne ceny promocyjne np.... Krzysztof Kasjer nr 128 (1) Chcę wyrazić opinię o Pani kasjerce nr służbowy 128 - miła, obsługuje z dużą... Maria ... (5) Sklepy mediamarkt kilka dni przed promocją "bez vatu " podwyższają... KLIENT Stary ser! (2) Drugi raz kupiłam tam stary śmierdzący żółty ser! nigdy więcej Ania Polecam jak najbardziej !!! (1) Jeden z najlepszych hipermarketów E.Leclerc w Polsce. Byłem min. w Warszawie,... Smok Dobry supermarket (1) Świetne położenie, duży, czysty, przestronny, ze świetnym asortymentem. Ceny... Jarek real ok (5) a ja jestem zadowolony z zakupów w realu , miła obsługa fajne promocje lubię... Jarek Porażka (2) Ogólnie drogo, artykuły przemysłowe drogie, znalezienie obsługi na stoisku to... petarda Promocja Pepsi w KFC (2) KFC w Auchan Rumia nie jest przygotowane na promocję PEPSI Zakrętko Branie.... Klient E.Leclerc (1) Ten sklep tylko z pozoru wydaje się być atrakcyjny.tak naprawdę robi się tam... dj