Telefon obxsługi klienta (1) (58) 62 79 100 Po jakie licho jest ten telefon skoro go nikt nie odbiera!... Euge od dziś dziękuję (1) Byłem dziś w tym sklepie po jedną rzecz. Wychodziłem już z kas i nagle... niron KFC Port Rumia Auchan (1) Kupiliśmy w KFC Port Rumia Auchan 3 kebeby. Każdy z nich kosztował 11,90 zł.... pomorzanin
koszmar (1) chodze tam cały czas ,jestem stałym klientem,,wszystko ok ,tylko ten bałagan... Zibi MASAKRA (1) Pierwszy Raz spotkałam sie z Taką obsługą . Nie jestem wymagająca ale Troche... Wiola POLICJA potrzeba od zaraz ! (1) Oszukali mnie na 300% ceny czyli na 14.01 zł. czekasz w kolejce 15 minut,... oszukana Polecam (1) BDB lokalizacja, duży parking , szeroki asortyment, niskie ceny no i... D Żenujące nocne kasy (1) To co się dzieje przy nocnych kasach przypomina jedynie PRL. Klienci są zdani... maciek Kaja - opinia (2) nie zrobię tam już żadnych zakupów. 1) oszukują w cenach - na produkcie cena... Kaja Super buty Tesco (1) Właśnie wróciłem z Tesco w Gdyni Dąbrowej. Jest godz.02.17. Kupiłem buty w... kolo Brud na maxa ! (1) Nie polecam, robię tam zakupy tylko, gdy nie mam możliwości akurat... Ola Katastrofa (1) Zona wysłała mnie do TESKO w Gdyni przy ul.Kcynskiej po zakupy pare kilo... EMERYT Bezkarny uzbrojony złodziej - Brak reakcji ze strony ochrony (1) Dzisiaj moja mama została okradziona w Realu ul. Kołobrzeskiej. Jej torba... Tomasz K. negatywna (1) brudno ,nie mila obsługa za dużo starszych pan na kasie,nie mówiąc o płatnych... edyta płyta bez płyty w środku, film bez filmu w środku (2) dzisiaj kupiłam "3 " toy story. Dzieci cieszyły się na ten apart. Co się... NE I tak lepszy od innych Carrefourów (1) Ale tylko i wyłącznie pod względem asortymentu. Sklep od lat nie był... takicogoniepodam SKLEP J&M PHU "JUSTYNA" (2) Szanowni państwo zakupiłam w w/w sklepie spodnie w cenie 99zł. Mało czy dużo... majolina@wp.pl Jęzki obce... (1) to nie najmocniejsza strona załogi. Biorąc pod uwagę, że obcokrajowcy również... mik SA Zła obsługa (1) Niewyobrażalne kolejki Poszedłem kupić dwie rzeczy po czym idę do kas, patrze... Niron nie polecam - kolejki przy kasach! (3) Kilkukrotnie zwracałam już personelowi uwagę na bałagan przy kasach. Ostatnio... Magda