... (3) , ani ceny, ani obsługa, ani gazetka promocyjna już w czasie druku... ja Lipa (3) W obecnym MM w Gdansku nie ma juz ludzi ktorzy posiadaja wiedze i sa... Norsk Obsługa beznadziejna (2) Kupiłem już tam sporo rzeczy i zawsze coś jest nie tak z osobami... Nikodem
ja - opinia (1) coraz gorzej, równia pochyła - to już nie ten sklep co 1-2 lata temu:... ja BEZDOMNI POD SKLEPEM (2) Robie zakupy juz od dluzszego czasu w Tesco na Dabrowie, zazwyczaj wszystko... gosc Kasjerka z tesco (4) Chciałabym sie odnieść do wypowiedzi Pana,ponizej.A więc oswiadczam ze... kasjer A KTO KAZAL IM TUTAJ PRACOWAC? (4) wedlug mnire to wielki plus ze sklep jest otawrty 24h i schecia sama jezdze... marta BEZNADZIEJA (4) ROBIŁAM ZAKUPY,PANI KASJERCE NIE PODOBAŁO SIĘ BARDZO ,ŻE STOIMY PRZY KASIE O... ewa BLOND PANI W BIAŁYCH ADIDASKACH (1) uwaga na Panią w blond włosach i białych adidaskach, dość młoda koło 25 lat,... gdańszczanka Nieuczciwi (3) W dzisiejszej ulotce Real oferował wyprzedaż, między innymi aparat cyfrowy ze... Malgosia111 obsługa w informacji to tragedia (3) 29.12.2011 chciałem oddac do naprawy gwarancyjnej TV w Real Gdynia.Obsługa... Ryszard potraktowano mnie jak złodzieja, jestem zbulwersowana, zszokowana i domagam się przeprosin (4) W niedzielę 17 sierpnia o godz. 12,10 kupowałam aparat telefoniczny. Przy... Wanda wymieniam: notorycznie błędne ceny (nigdy niższe, zawsze pomyłka na (1) niekorzyść klienta, syfiaste wózki i koszyki, w wózkach nie działają kółka,... ryba okropny sklep (1) Niestety więcej zakupów w tym sklepie nie zrobie! Dość,że czekałam w kolejce... zzzzzz zadowolony (1) Ja w przeciwienstwie do innych bardzo jestem zadowolony z zakupow w Tesko w... nowy zakup mebli kuchennych za około 15000 zł (3) zakupiłam meble do kuchni nexus wraz z wszystkimi urzadzeniami.Najpierw brak... danuta kubacka Dzień Seniora - PORAŻKA ! (1) Co tydzień to samo - na dzień seniora nędzne resztki z tygodniowej gazetki! -... Bożena Smagacz Zakup wędliny. (1) Dnia 19-08-2011r. zakupiłem połowę wędliny "Krakowska podsuszana"Otóż przy... Włodek Oszukuja na sklepie i na kasach (5) Oszukano mnie kilkukrotnie juz wiecej nie przyjde do tego sklepu, Pani w... Misiek Promocje (4) Ciekawy, a może nieuczciwy sposób zdobywania klientów. Już raz były plakaty o... alfa