Zakupy na dziale rtv- agd. (1) Chciałam opisać sytuację, która spotkała mnie i męża w sklepie E. Leclerc w... Ewa Nareszcie (7) Nareszcie w Tesco otwarto nową kwiaciarnie,jestem mile zaskoczony obsługą i... Wiktor DOJAZD DO IKEA Z GDYNI (6) Do Ikea nie mozna dojechac z Gdyni jesli nie posiada sie samochodu. To jest... K
kwiaciarnia Galeria Chełm (5) Mile zaskoczony byłem gdy dzisiaj z rana udałem się na zakupy do galerii... Maciej Tesco na Chełmie (3) Dziś miała być dostawa maskotek angry birds .Ciężko je dostac za te znaczki... R.H. Kot w Tesco (1) Tescowy Abergolden. Od dziś stosujcie analogie do kota w worku jw. ps. można... piotrek Personel tzw wyzszy do wymiany!!!!!!!!!!!!!! (2) Jest tzw pszerwa techniczna od 24.00 do 24.30,po przybyciu o 24.30 tez po... do dzis stały klient .... (1) Nagminnie zdarza się, ze cena przy kasie jest WYŻSZA od tej na półce.... MM Wielki sklep, w którym nic nie ma (2) Przepraszam bardzo, ale nazywanie tego przybytku hipermarketem to zdrowe... takicogoniepodam Bezpodstawne oskarżenia (1) Ochrona w E.Leclerc jest niekompetentna i bezpodstawnie oskarża o kradzież.... XYZ POLECAM (1) ZAWSZE MIŁO, CIEKAWIE, KOLOROWO I CENOWO PRZYSTĘPNIE. AGA Coraz gorzej ... (1) Na temat Reala w Osowej mogłabym dużo złego napisać, ale wspomnę o... Gdynianka grak dojazdu z Gdyni !!! (2) To skandal zeby nie można było dojechać do Ikei z Gdyni fiodor Stała klientka, ale zawiedziona dzisiejszą sytuacją (3) Zaciekawił mnie jak zwykle regał promocyjny. Znalazłam na nim "Alpejskie... zuza xxx - opinia (2) miła obsługa dobre ceny polecam lubie robic tam zakupy xxx Stały klient - opinia (2) Często dokonuję zakupów, głównie żywności, w sklepie Tesco w Karwinach. Nie... Stały klient lubię tesco (1) najlepiej zatowarowany i dział dla zwierzat super ha i ja nie zwracam uwagi... Sławka jestem mile zaskoczona (1) jestem mile zaskoczona,czysto nie brakuje towarów ani ekspedientek a nie tak... kasia BRAWO NAJLEPSZY MARKET:):):):) (1) JESTEM BARDZO ZASKOCZONA U WAS TO NIE MAM NIC DO GADANIA WASZ MARKET I... KASIA kasia - opinia (1) jestescie nie za dobrym marketem ostatnio gdy byłam u was robic zakupy i... kasia