SKANDALICZNE TRAKTOWANIE KLIENTÓW (2) Dnia 05.12.2012 r. o godz. ok. 15:00 dokonywałem zakupów w sklepie REAL przy... zdemaskowac Nie polecam. (2) Sklepu nie polecam. Robiłam tam zakupy ale więcej nie pójdę. Ceny mają takie... Zawiedziony klient sprzet RTV i AGD (2) Witam kupilem dzis sprzet o lacznej wartosci paru tysiecy, bylbym zadowolonym... nieznany
BEZMYŚLNOŚĆ ORGANIZACYJNA (1) Parking jest czynny o godzinę krócej niż market!!! Z wózkiem pełnym zakupów... Wiktor SKARGA MAGAZYNIER NOWOWICZLIŃSKA (1) Nie polecam nikomu odbierać swojego zamówienia internetowego w Tesco na... Aga obsługa to jakaś masakra (1) Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie. Obsługa zachowuję się jak by to... Aaa Na hali sprzedawane są żywe karpie! (1) Nie wiem co mogłabym z tym zrobić, na razie przedstawię opinię i fakt tutaj.... kaarolaa0 Oszukują klientów (1) Uwaga na przeceny i promocje. Podane ceny przy towarze na półce nie są... Już nie klient Poprawić obsługe na dziale "mięso-wędliny" !!! (1) Udałem się dzisiaj do Tesco w Gdyni na ul.Kcyńskiej po drobne codzienne... klient. Komuno wróć... a w tesco już jesteś :) (1) Wybrałem się dzisiaj na zakupy z żoną do hipermaketu, a okazało się ze jestem... Tomasz Pomoc dla Klienta (1) Zakupiłem łóżko, po czym okazało się że brakuje 1 śruby. Niby nic wielkiego,... Michał upały a zwierzęta (1) Dziś odmówiono mi wejścia na salę ze szczeniakiem trzymanym na rękach. Ja... AL Najgorszy hipermarket w Trójmieście (1) Witam, Z racji, że mieszkam nieopodal często jeździłam do tego centrum.... Solhaljo Wprowadzanie klienta w błąd - codzienność (2) Gdynia, ul. Nowowiczlińska 35 . 13,03,2014 . Opiszę sytuację następująco.... jaś zakup materaca do sofy dwuosobowej w dgańskim sklepie Ikea (1) Kupiłam materac do 2osobowej sofy o wym 200x120,po rozpakowaniu okazało się... Elżbieta Syf, kila i mogila (2) To co sie stalo z tym sklepem szokuje. Sensowny asortyment nie istnieje, a... Nigdy wiecej!!! na dziale rybnym (2) Ostatnio poszukując ryb natknęłam się na brzydki zapach pomiędzy mrożonkami a... Joanna fajnie i nie ma tłoku. (1) DUZY asortyment. Niedużo ludzi w porównaniu np. z Auchan. mim miarka się przebrała (1) Miejsce to należy omijać szerokim łukiem. Dwa dni temu kasjerka policzyła mi... ppj Słabo (1) w sklepie panuje brud i bałagan regały są obrzydliwe artykuły takie jak mięso... Karolina