Masło Exta Polskie, opakowanie 200g, cena 1,99 PLN za szt. (1) Witam, chciałabym się podzielić opinią na temat wspaniałego REALA w Gdańsku,... MARZENA na metkach taniej a w kasie drozej (3) chciałam kupic kapelusz słomkowy na metce było 19.90 czy 19.50 a w kasie już... kapelusik przenoszę się do konkurencji (1) korzystam ze sklepu od początku jego powstania, ale ostatnie kombinacje z... Mala
polecam (2) mi się bardzo podoba, teraz wprowadzili autobusy w tygodniu i to dodatkowy... aga 2 dni przed wigilią działają 3 kasy (2) Biedne panie zamykają kasy bo 22.05 mają autobus do Starogardu. Rozumiem i... Grzegorz Gołaszewski Histermarket (1) Zapraszam na mojego bloga: Histermarket, czyli jak nie zwariować i awansować... Kierownik Wyrobnik Dojazd z Gdyni do IKEI (1) To naprawde skandal! Wyglada ze Ikei nie zalezy na klientach wiec jezeli... Ewa Owoce i warzywa - KOSZMAR!!! (1) W tym sklepie nie można kupić warzyw czy owoców (no może oprócz cytrusów), bo... Anna skandal (3) stojąc w kolejce do kasy wszystkiego się odechciewa, jak słyszy się jak panie... karol Kradzież (3) okradli mnie w Tesco z portfela i całej jego zawartości, gdy torebkę... Ania obsługa wszędzie tylko nie na stanowiskach! (2) wszystko super ale dlaczego człowiek musi szukać obsługi? stojąc przy... klient Mięsko TESCO (2) Witam. Dzisiaj kupiłem w Tesco na Karwinach karkówkę w dość dobrej cenie.... rykoswb Zła obsługa. (1) Jestem bardzo niezadowolony z obsługi dlatego że byłem dziś wieczorem na... Kamilos lipa WIELKA (2) fajna promocja! za barszcz winiary płacisz 1,49 za sztuke a jak kupisz 4 to... yuki Nie polecam!!!! (1) panie kasjerki naburmuszone nie mile opryskliwe i siedzace tam za kare ludzie... nie zadowolona klientka Ja nie nażekam (1) robię w tym sklepie regularnie zakupy raz w tygodniu. Obsługa jest taka sama... Profispan Dowóz towarów (3) Wybór sprzętu jest świetny, jednakże jego dowóz pozostawia wiele do życzenia.... zniesmaczona brak dojazdu (2) Ocenę psuje brak dojazdu z Wrzeszcza i okolic. Byłam stałą klientką, a po... była klientka Techo góra (1) Wszystko jest super a najlepszy jest dział RTV ELEKTRO Monia Największy minus to obsługa kas... (2) Nie wiem, czy mam takiego pecha, czy po prostu taka już specyfika tego... niezadowolony