Hotel Gniecki

Witam czy ktoś robił wesele w hotelu Gniecki w Przejazdowie k/Gdańska?? Wstępnie mam zarezerwowaną sale na 60 osób. Proszę o opinie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Hotel Gniecki

Witam!
Jestem zaskoczona niektórymi wypowiedziami. Ja miałam swoje wesele w sierpniu w hotelu Gniecki i jestem baaardzo zadowolona. Zresztą goście również. Wesele było na 60 osób, na dużej sali.
Pełen profesjonalizm pod każdym względem. Pan Kazimierz doskonale zna się na swojej pracy, kompetentny a przy tym bardzo miły.
Jedzenie bardzo smaczne, mimo iż nie mieliśmy stołu wiejskiego to zostało na poprawiny i nie tylko :)
Obsługa sprawdziła się w 100%.
Nie znałam wcześniej wypieków cukierni, z którą współpracuje hotel.
I muszę przyznać, że tort węgierski i jagodowy był przepyszny.
Pokoje hotelowe przytulne i bardzo czyste.
Jeśli zastanawiacie się, gdzie wyprawić swoje wesele, to ja z całego serca gorąco polecam Hotel Gniecki.
Jestem przekonana, że jeszcze nie raz skorzystam z usług tego hotelu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam na wstępie napiszę, że nie rozumiem niektórych z waszych opinii, miałem wesele w czerwcu i nie miałem, żadnych problemów co prawda umowę podpisywaliśmy z P. Krzysztofem w zeszłym roku w tym już nie pracował i resztę spraw dograliśmy z właścicielem krótko zwięźle i wszystko w temacie bez mydlenia oczu (z tego co wiem właściciel jest związany z tę branżą kilkanaście lat pracował i jako kelner i kucharz więc chyba ma pojęcie co i jak powinno wyglądać) co do Pana Krzysztofa to widziałem go kilka miesięcy temu w innym hotelu w okolicy ale tam też z tego co wiem już nie pracuje. Zamówiliśmy i stół wiejski i szynkę co do stołu znajdowało się na nim wszystko co miało być, a jak się skończyło to donosili chyba tak to powinno wyglądać, a szynka fajna dobrze wypieczona szkoda, że żona takiej nie robi :(. Owoce przywieźliśmy swoje kucharze wycieli z nich dekoracje, co prawda nie były to arcydzieła ale nic za to nie płaciliśmy, a fajnie wyglądało (chcieliśmy zamówić profesjonalnie rzeźbionego arbuza ale sorry 250zł za arbuza hmmm troszkę przesada). Obsługa miła pozdrowienia dla P. Iwony, jedzenie bardzo dobre chociaż zamówiliśmy trochę za dużo. Sala w piwnicy ale szczerze mówiąc kto na to zwraca uwagę. Apartament gratis na dwa dni piękny duży pokój nie ma sejfu w pokoju ale świadek zaniósł prezenty do sejfu przy recepcji i nic nie zniknęło po za tym cały hotel ma monitoring więc chyba nie ma problemu. No nic ja polecam wybieramy się z żoną na sylwestra więc pewnie w styczniu też będzie jakaś opinia pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do póki nie zatrudnią dobrego menadżera to nie polecam... szef nie ogarnia wesel, podpisuje co innego, podaje na wesele co innego. Wraz z mężem podpisywaliśmy umowę z menadżerem na 6 miesięcy przed weselem i niestety po 3 mies dowiedzieliśmy się od osób trzecich, że menadżer się zwolnił i nie ma nikogo na zastępstwo... ale to niestety było już za późno na zmianę sali... Szef strasznie dużo gada i nic z tego później na weselu nie ma... obiecywał pięknie wyrzeźbiony arbuz z naszymi imionami i datą ślubu... Tylko obiecywał... w umowie mieliśmy na wejście cole 0,2 na osobę... (niestety nasz błąd. bo dopiero po paru dniach na spokojnie obmyślaliśmy całe wesele i wtedy się nam przypomniało, że żadnej coli 0,2 nie było...) Co do toru, który jest załatwiany przez hotel... masakra... owszem, był baaadzo smaczny ale nie taki jak zamawialiśmy (tylko smaki się zgadzały..) No i nie polecam stołu wiejskiego... 1500 zł kosztuje a jedno wielkie "g" na nim jest.Szef pokazuje zdjęcia zupełnie innego stołu niż tego co jest na weselu (pokazuje wypełniony a na weselu świeci pustkami)
Po kartę do pokoju nowożeńców sami musieliśmy się prosić... koło godz 23 na stołach nie było talerzy i goście przez pół godz nie mieli na czym jeść... (...)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

na weselu bawiam sie u koleyanki 15.09.2012r. Sala bardzo ładna i za to plus.

Całe zycie moja rodzina prowadzi restaurację i z doświadczenia mogę powiedzieć że zauważyłam :

fakt ze mięsa musiały byc przygotowywane dużo wcześniej, były mrożone

Sosy z paczki

+ za swieży rosół :)

Dodatkowo obsługa ma duzy +. Zawsze pomagała :)

- za to że ok 22 poprosiłam o rosół bo barszczu nie lubie, a szef kuchni odmówił :(

Gdybym miała robic tam sama wesele zastanowiłabym się, oczywiście kazdy ma swój gust jednym sie podoba drugim nie Wg. mnie nie było najgorzej, lecz na 10 pkt. dałabym 4!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam wszystkim Hotel Gniecki. Wszystko wyszło super i bez stresu.
Kilka wizyt przed weselem w hotelu, ustalenie szczegółów z p. Krzyśkiem
i tyle.

Wzięliśmy dodatkowego kelnera ale 3 spokojnie by wystarczyło. Łącznie były 93 osoby.

Polecam wszystkim HG i nie stresujcie się, że coś nie wyjdzie bo potem człowiek sam się doszukuje problemów, których nikt nie zauważa!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proszę o opinie z wesel z tego roku... Planuję ślub w sierpniu przyszłego roku i nie mogę się zdecydować...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

po co podpisywac sie w innym watku innym nickiem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam

Ja miałam wesele 1.10.2011 na 100 osób i jestem bardzo zadowolona wszystko na 100% jedzenie ,dekoracja ,obsługa i własciciel polecam serdecznie :),pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

porazka

tez bylismy gośćmi na weselu w sierpniu i popieram opinie, kompletna porażka i rozczarowanie !!!! od a do z. jedzenie fatalne, obsluga totalnie nieogarnięta, desery koszmarne a wystrój jak na stypie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: HOTEL GNIECKI NA FACEBOOK ! DUŻO ZDJEĆ !!!

W odpowiedzi na Pani ocenę naszych usług uprzejmię chciałbym sprostować :
- Jeżeli chodzi o obsługę i smak potraw to jestem pewny, że wszystko
było na odpowiednim poziomie ponieważ sam dozoruje każde wesele.
- Każde z naszych dań ma gramaturę taką jaka jest podana w menu.
- Przekąski zimne (jak jest taka możliwość ) kroimy na połowe aby
zwiększyć ilość porcji.( organizatorów zapraszamy do wyrywkowego
przeważenia i wyliczenia porcji tuż przed przyjęciem)
- Wyszprycowana wokół luster galareta nie służy do konsumpcji tylko
jako element dekoracyjny. Natomiast jeśli chodzi o galaretkę w
sałatce warzywnej to po prostu się Pani zagalopowała.
- Jeżeli chodzi o ceny to nie wiem gdzie Pani się stołuje ale jak na Hotel
trzy gwiazdkowy to nasze ceny są jedne z najniższych w Gdańsku.
- Przypuszczam że Pani ocena była spowodowana zupełnie z innych
pobudek ,niż stan faktyczny. Zresztą na wszechobecnym
w Hotelu monitoringu wszystko można sprwadzić.Zapraszam
Z Poważaniem właściciel Hotelu K. Gniecki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłam na weselu w hotelu Gniecki wielkie
rozczarowanie,obsługa nie miła,jedzenie niedobre
w ilosciach mikroskopijnych, wszystkie potrawy ozdobione galaretą,nawet sałatka jarzynowa zdecydowanie nie polecam, ceny z decydowanie za wysokie jak na taką kiepską usługę
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

podaje namiary 501-464-752, magda.szymanska@onet.eu

Witam
czy możecie podać namiary do dekoratorki z Gnieskiego p. Magdy?
tutaj lub na priv lub maila: tomojmail@op.pl

Pozdrawiam serdecznie :) i gratuluję :)

aha to moze byc jeszcze drozej niz 500zl?no to extra.cenia sie za te dekoracje.bebeczka mi pisala ze kwiaty na stolach moga byc na filarach lampki na schodach ale nic nie pisala ze za dodatkowa oplata myslalam ze to juz jest w tych 500zl.
na dolnej malej sali

HOTEL GNIECKI NA FACEBOOK ! DUŻO ZDJEĆ !!!

HOTEL GNIECKI NA FACEBOOK!!! ZAPRASZAM DO ZAPOZNANIA SIE Z NASZYM PROFILEM NA FACEBOOK.
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Hotel-Gniecki/153741191350941

byłam wczoraj na kolacji w Gnieckim. Jeśli ktoś ma wątpliwości to niepotrzebnie - jedzenie jest przepyszne - zwłaszcza mięsa. Obsługa kelnerska też na wysokim poziomie. Na temat wesel niestety nie mogę się wypowiedzieć bo nie byłam, ale kiedyś zabierałam do tego hotelu grupy zorganizowane na obiad i też wszyscy byli pod wrażeniem jedzonka. PYCHOTKA!

Hej my mamy w Gnieckim w kwietniu. Cena dekoracji waha się od 500-600zł w górę. Podobno najdroższa jaka była to za 1500 tylko wtedy kwiaty były na każdym filarze i na stołach.. :) My pewnie zdecydujemy się na tą najtańszą opcję, bo widzieliśmy na zdjęciach u znajomych :)

manka_gdansk widzę, że masz tydzień przed nami Wesele:) Będziecie mieli na dolnej czy górnej sali? Czy wiecie już coś o dekoracji? Bierzecie tylko tą za 500 zł?

jak mozesz to wklejaj jak najwiecej zdjec.a moze jakies potrawy?

a o to kilka zdjec:
http://yfrog.com/f/2q20100807180630j/
http://yfrog.com/dy20100807180849j
http://yfrog.com/5c20100828155055j
polecam obejzec te kilka zdjec, wrazie potrzeby posiadam duzo duzo wiecej zdjec jesli ktos bedzie zainteresowany piszcie:0

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?