Re: Hotel Gniecki
~Pan Młody z czerwca
(12 lat temu)
Witam na wstępie napiszę, że nie rozumiem niektórych z waszych opinii, miałem wesele w czerwcu i nie miałem, żadnych problemów co prawda umowę podpisywaliśmy z P. Krzysztofem w zeszłym roku w tym już nie pracował i resztę spraw dograliśmy z właścicielem krótko zwięźle i wszystko w temacie bez mydlenia oczu (z tego co wiem właściciel jest związany z tę branżą kilkanaście lat pracował i jako kelner i kucharz więc chyba ma pojęcie co i jak powinno wyglądać) co do Pana Krzysztofa to widziałem go kilka miesięcy temu w innym hotelu w okolicy ale tam też z tego co wiem już nie pracuje. Zamówiliśmy i stół wiejski i szynkę co do stołu znajdowało się na nim wszystko co miało być, a jak się skończyło to donosili chyba tak to powinno wyglądać, a szynka fajna dobrze wypieczona szkoda, że żona takiej nie robi :(. Owoce przywieźliśmy swoje kucharze wycieli z nich dekoracje, co prawda nie były to arcydzieła ale nic za to nie płaciliśmy, a fajnie wyglądało (chcieliśmy zamówić profesjonalnie rzeźbionego arbuza ale sorry 250zł za arbuza hmmm troszkę przesada). Obsługa miła pozdrowienia dla P. Iwony, jedzenie bardzo dobre chociaż zamówiliśmy trochę za dużo. Sala w piwnicy ale szczerze mówiąc kto na to zwraca uwagę. Apartament gratis na dwa dni piękny duży pokój nie ma sejfu w pokoju ale świadek zaniósł prezenty do sejfu przy recepcji i nic nie zniknęło po za tym cały hotel ma monitoring więc chyba nie ma problemu. No nic ja polecam wybieramy się z żoną na sylwestra więc pewnie w styczniu też będzie jakaś opinia pozdrawiam.
2
0