Sylwia - ocena (1) Znakomite miejsce do spotkań okolicznościowych, uroczystych obiadów, kolacji... Sylwia Krzysztof - ocena (1) Rewelacyjnie przygotowany bankiet, pyszne jedzenie, wspaniała obsługa. O nic... Krzysztof Marta - ocena (1) Wspaniała organizacja naszego pobytu, Pani Ilona wszystko świetnie... Marta
B. Nowak - ocena (1) Świetne miejscówka. Polecam. Królewskie śniadania, dobre miejsce na... B. Nowak Sylwia - opinia (1) Organizowaliśmy chrzciny córki w hotelu. Denerwowałam się aby wszystko bylo... Sylwia Grazyna Jacobsen - opinia (1) Hotel pięknie położony, blisko plazy, parku i w krótkiej odległości do... Grazyna Jacobsen Ewa Żebrowska - opinia (1) Od kilku lat korzystam z tego hotelu. Od 3 lat zauważyłam brak komunikacji... Ewa Żebrowska Zadowolony Klient - opinia (1) Super jakość dań, szef kuchni Pan Maciej osobiście przywitał nas i polecił... Zadowolony Klient Paweł - opinia (1) Spędziliśmy tu tydzień wakacji, super miejsce dla rodzin z dziećmi ! Paweł Izabella - opinia (1) Wysoka jakość świadczonych usług Izabella Agnieszka - opinia (1) Dwa tygodnie temu odbył się Nasz ślub i wesele zorganizowane w lokalu... Agnieszka Agnieszka - opinia (1) Polecam, świetne miejsce na organizację imprezy okolicznościowej. Obsługa... Agnieszka Magda - opinia (1) Mieliśmy ogromna przyjemność organizować swój ślub i wesele w Biancas... Magda Kate - opinia (1) Świetne miejsce nad samym morzem. Lokalizacja cudowna. Jedzenie bardzo dobre.... Kate Joanna - opinia (1) Świetny hotel , wszędzie wykładziny , dla naszego 1,5 rocznego synka idealnie... Joanna Piotr Wyrwik - opinia (1) Hotel położony w świetnej lokalizacji. Bardzo miła i sympatyczna obsługa.... Piotr Wyrwik Agnieszka i Vitali - opinia (1) Pragniemy bardzo serdecznie podziękować za organizację naszego przyjęcia... Agnieszka i Vitali Barbara - opinia (1) Chcę bardzo podziękować Pani Menadżer za pomoc i zorganizowanie stypy w... Barbara Karol M. - opinia (1) Wszystko super! Jesienią ma być otwarte SPA więc na pewno wrócimy Karol M. Monika Mikosz - opinia (2) Pani Manager i Pani Recepcjonistka bardzo pomocni i kulturalni - zasługuje to... Monika Mikosz