Natalia - opinia (1) Polecam wszystkim! Miło i przytulnie. Natalia miko - opinia (1) Studniówka w Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront-udana,przyczepic się... miko Anna - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa, smaczne posiłki, pokoje dobrze wyposażone,... Anna
Kamil - opinia (1) Jakość cieplych potraw Sylwestrowych to dno, szkoda po obsługa i cała reszta... Kamil Amadeusz - opinia (1) Lokalizacja to największa zaleta, bo od Złotej Bramy jest raptem z 20m. Mimo... Amadeusz RA - opinia (1) Hotel spełnił wszystkie moje oczekiwania. Piękny pokój z widokiem na morze,... RA Gość - opinia (1) Bardzo polecam ten Hotel. Miałem okazję spędzić tam kilka dni z żoną i... Gość Aleksandra - opinia (1) Wybrałam się z przyjaciółkami na szybki weekend do Sopotu. Wybrałyśmy Hotel... Aleksandra Halina - opinia (1) Skorzystałam z oferty Hotelu Sopot wybierając się na dłuższy weekend do... Halina Laura - opinia (1) Zadbany obiekt z przestronnym pokojami I świetnym widokiem na stare miasto. W... Laura Jolanta Brulinska - opinia (1) Bardzo polecam . Pyszne jedzenie mila obsługa. Dobra lokalizacja . Jolanta Brulinska Amanda - opinia (1) Bardzo polecam pyszne jedzonko i super klimat Amanda Łukasz - opinia (1) Wszystko super pięknie na wysokim poziomie! ! Łukasz Łukasz K. - opinia (1) Miałem przyjemność zawitać w tym wyjątkowym miejscu na balu Halloweenowym.... Łukasz K. anna Renusz - opinia (1) najlepsza restauracja w trojmiescie , przepyszne dania, nie wspomnę o ich... anna Renusz Marta - opinia (1) Świetne i klimatyczne miejsce . Idealne na obiad z całą rodziną . Miejsce... Marta Emilia - opinia (1) Serdecznie polecam restaurację Biancas.5 czerwca odbyła się tam komunia... Emilia Anka - opinia (1) Szkoda, że w hotelu gdziekolwiek gdzie się nie pójdzie czy restauracja,... Anka Klient - opinia (1) Restauracja serwuje bardzo smaczne dania, natomiast pracownik zajmujący się... Klient Bernadeta - opinia (1) Bardzo fajny basen .ciepla woda i dużo różnych natryskow do masaży ciała. Bernadeta