Emilia - opinia (1) Serdecznie polecam restaurację Biancas.5 czerwca odbyła się tam komunia... Emilia Anka - opinia (1) Szkoda, że w hotelu gdziekolwiek gdzie się nie pójdzie czy restauracja,... Anka Klient - opinia (1) Restauracja serwuje bardzo smaczne dania, natomiast pracownik zajmujący się... Klient
Bernadeta - opinia (1) Bardzo fajny basen .ciepla woda i dużo różnych natryskow do masaży ciała. Bernadeta Marta Rudnicka - opinia (1) Piękne miejsce, lecz nie podążające za potrzebami osób które maja chęć... Marta Rudnicka Kinga - opinia (1) Na początku zapewniano nas,że będziemy mogli sami udekorować salę,a jeśli... Kinga Karol - opinia (1) świetne miejsce i bardzo fajna kręgielnia polecam Karol Beata - opinia (1) Pełen profesjonalizm podczas organizacji przyjęcia komunijnego. Beata Dawid - opinia (1) Gorąco polecamy to miejsce na wesele. Piękna aranżacja sali, szybki i... Dawid Bezstronny - opinia (2) Wnętrza hotelu oraz pokoi nie pozostawiają wątpliwości, że jest to bardzo... Bezstronny Jadwiga - opinia (1) Hmm.. czy Panie Ukrainki na recepcji to jest taki dobry pomysł? No nie wiem.... Jadwiga Wiesław - opinia (1) Byłem tu kilka razy i za każdym razem bardzo pozytywne wrażenie. Wygodne... Wiesław Michał - opinia (1) Hotel Scandic to świetne miejsce na konferencję, wszędzie blisko, do starówki... Michał Krystyna - opinia (1) Witam. Zorganizowałam obiad z okazji komuni mojego synka dla 40 osób. W cenie... Krystyna Patryk - opinia (1) W tym trudnym dla wszystkich okresie organizowaliśmy małą uroczystość... Patryk Aga - opinia (1) Okazja wprawdzie niewesoła, jednak zorganizowana przez hotel w ubiegłym roku... Aga Agata - opinia (1) Organizowaliśmy w hotelu Morskim chrzciny i roczek córeczki. Jesteśmy bardzo... Agata Stefan - opinia (1) Szczególne pozdrowienia dla Pana Macieja - bardzo pomocny! Stefan Kasia - opinia (1) Przyjazny i profesjonalny personel. Kasia Marcin - opinia (1) Bardzo miła obsługa i świetna lokalizacja obiektu. Marcin