Halina - opinia (1) Skorzystałam z oferty Hotelu Sopot wybierając się na dłuższy weekend do... Halina Laura - opinia (1) Zadbany obiekt z przestronnym pokojami I świetnym widokiem na stare miasto. W... Laura Jolanta Brulinska - opinia (1) Bardzo polecam . Pyszne jedzenie mila obsługa. Dobra lokalizacja . Jolanta Brulinska
Amanda - opinia (1) Bardzo polecam pyszne jedzonko i super klimat Amanda Łukasz - opinia (1) Wszystko super pięknie na wysokim poziomie! ! Łukasz Łukasz K. - opinia (1) Miałem przyjemność zawitać w tym wyjątkowym miejscu na balu Halloweenowym.... Łukasz K. anna Renusz - opinia (1) najlepsza restauracja w trojmiescie , przepyszne dania, nie wspomnę o ich... anna Renusz Marta - opinia (1) Świetne i klimatyczne miejsce . Idealne na obiad z całą rodziną . Miejsce... Marta Emilia - opinia (1) Serdecznie polecam restaurację Biancas.5 czerwca odbyła się tam komunia... Emilia Anka - opinia (1) Szkoda, że w hotelu gdziekolwiek gdzie się nie pójdzie czy restauracja,... Anka Klient - opinia (1) Restauracja serwuje bardzo smaczne dania, natomiast pracownik zajmujący się... Klient Bernadeta - opinia (1) Bardzo fajny basen .ciepla woda i dużo różnych natryskow do masaży ciała. Bernadeta Marta Rudnicka - opinia (1) Piękne miejsce, lecz nie podążające za potrzebami osób które maja chęć... Marta Rudnicka Kinga - opinia (1) Na początku zapewniano nas,że będziemy mogli sami udekorować salę,a jeśli... Kinga Karol - opinia (1) świetne miejsce i bardzo fajna kręgielnia polecam Karol Beata - opinia (1) Pełen profesjonalizm podczas organizacji przyjęcia komunijnego. Beata Dawid - opinia (1) Gorąco polecamy to miejsce na wesele. Piękna aranżacja sali, szybki i... Dawid Bezstronny - opinia (2) Wnętrza hotelu oraz pokoi nie pozostawiają wątpliwości, że jest to bardzo... Bezstronny Jadwiga - opinia (1) Hmm.. czy Panie Ukrainki na recepcji to jest taki dobry pomysł? No nie wiem.... Jadwiga Wiesław - opinia (1) Byłem tu kilka razy i za każdym razem bardzo pozytywne wrażenie. Wygodne... Wiesław