Michał - opinia (1) Hotel Scandic to świetne miejsce na konferencję, wszędzie blisko, do starówki... Michał Krystyna - opinia (1) Witam. Zorganizowałam obiad z okazji komuni mojego synka dla 40 osób. W cenie... Krystyna Patryk - opinia (1) W tym trudnym dla wszystkich okresie organizowaliśmy małą uroczystość... Patryk
Aga - opinia (1) Okazja wprawdzie niewesoła, jednak zorganizowana przez hotel w ubiegłym roku... Aga Agata - opinia (1) Organizowaliśmy w hotelu Morskim chrzciny i roczek córeczki. Jesteśmy bardzo... Agata Stefan - opinia (1) Szczególne pozdrowienia dla Pana Macieja - bardzo pomocny! Stefan Kasia - opinia (1) Przyjazny i profesjonalny personel. Kasia Marcin - opinia (1) Bardzo miła obsługa i świetna lokalizacja obiektu. Marcin Matt - opinia (1) Hotel, z którego wychodzi się wprost na Trakt Królewski, czyli ulicę Długa.... Matt SMO - opinia (1) Jak zwykle super !!! Trzymają standard, czego o innych nie można powiedzieć SMO Karola - opinia (1) Najlepsze SPA w jakim byłam w Trójmieście! Karola Robert - opinia (1) Usługi hotelowe na bardzo wysokim poziomie, jedzenie bardzo dobre, wybór... Robert Robert - opinia (1) Usługi hotelowe na bardzo wysokim poziomie, jedzenie bardzo dobre, wybór... Robert Robert - opinia (1) Usługi hotelowe na bardzo wysokim poziomie, jedzenie bardzo dobre, wybór... Robert Monika - opinia (2) Super hotel, bardzo ładnie urządzony. Wszystko jest bardzo czyste, zwłaszcza... Monika Mirosława Drewniak - opinia (1) W pazdzierniku świętowaliśmy z mężem rocznicę ślubu.Organizacja na wysokim... Mirosława Drewniak Ada - opinia (2) Mega wrażenie Hotel jest bardzo nowoczesny, ma sporo udogodnień oraz... Ada Bea - opinia (2) Bardzo pyszne jedzenie.Miła obsługa Bea Kasia i Paweł - opinia (1) Doskonała lokalizacja, miła obsługa i ekskluzywny wystrój. Bardzo czysto w... Kasia i Paweł The best (1) Doskonała obsługa, zawsze uśmiechnięta. Wyjątkowa atmosfera i klimat miejsca.... Paulina