Wesele (1) Jeżeli zastanawiacie się nad miejscem do organizacji wesela, to z czystym... Magdalena&Błażej Fajne miejsce na weekend (1) Bylismy w dworku na weekendzie. Fajna lokalizacja, obsluga, czysti mulo i... Dorota Polecam to miejsce (1) Organizowaliśmy Imprezę urodzinową męża dla rodziny i przyjaciół. Super... Ewa
Lokalizacja i obsługa (1) Ogólnie rzadko korzystam z usług hotelowych, ale czasami się zdarzy przy... Łukasz Mańkowski Cudowne miejsce na ślub i wesele (1) Serdecznie dziękujemy Hotelowi Wieniawa za wszechstronną pomoc w... Agnieszka Miłe zaskoczenie. (1) Przyjeżdżam do Sopotu od lat, ale zupełnie nie wiedziałem o istnieniu Hotelu... Michał Wakacje 2018 (1) Cicha i spokojna okolica, nowoczesny wystrój hotelu a w dodatku ciekawe... Kuba Polecam (1) Przyjemne miejsce, super wnętrza, pyszna kuchnia - warto zajrzeć chociażby... websmajster Hotel słaby... (2) 1.Prócz recepcjonkstki/recepcjonisty, nie ma nikogo, w razie zagrożenia.... Anna Restauracja w dobrym stylu i w dogodnej lokalizacji (1) W lipcu tego roku mieliśmy uroczystość ślubną pod stylowym dachem Hotelu... Inna Bagińska Wesela (2) Byłem na weselu gościem kompletny brak wentylacji i klimatyzacji temperatura... Krzysztof Hotelarz (1) Mój pobyt w lipcu 2018 r. był w pełni udany. Jako nauczyciel hotelarstwa wiem... Hotelarz Bogdan Restauracja Pałac w Leźnie (1) absolutnie nie zgadzam się z przedmówcą, mieliśmy okazję posmakować dań... Krzysztof Polecam (1) 2.04.2018 razem z mężem organizowalismy nasze wesele. Kontakt z właścicielami... Karolina Hotel SMART (1) Super komfort,za rozsadna cene.Polecam,rowniez ze wzgledu na dobre... Ryszard impreze w restauracji (1) Zorganizowałem chrzciny w restauracji znajdującej się w hotelu. Pełen... Krzysztof S Hotel z basenem nad morzem (1) Według mnie to najlepsze miejsce na wakacyjny odpoczynek - hotel z basenem... narnia brunch (1) 75 zł za jedzenie średniej jakości - live cooking to kpina - pan kucharz... jarosław potocki Kolacja firmowa (1) Gościłem w tym hotelu przy okazji kolacji firmowej. Kuchnia na najwyższym... Marcin Fatalne miejsce !! (1) Byłem zobaczylem i nigdy nie wrócę !!!! Fatalne słabe śniadania. Mały... gosc