Urocze miejsce na mapie Sopotu (1) Urocze miejsce na mapie Sopotu. Klimatyczne. Romantyczne. Idealne na randkę... Kora Obiekt dobry na chrzciny. Polecamy (1) Zorganizowaliśmy chrzciny i śmiało polecamy wszystkim zastanawiającym się... Maria Kuchnia na naprawde dobrym poziomie (1) Doskonała lokalizacja, można zaparkować samochód co jest praktycznie nie... Piotr
Jedzenie pyszne i przepięknie podane. (1) Mogę o tym miejscu pisać jedynie w samych superlatywach. Sam budynek robi... Rafał Pyszne rybki polecam wszystkim (1) Bardzo dobry obiekt. Pyszne dania, dobra obsługa Kazimierz Eleganckie wnętrze (1) Hotel w bardzo fajnym zakątku Sopotu. Relatywnie wszędzie blisko. Polecam.... Jan Weekend (1) Przyjechałam z koleżanką na weekend odpocząć... i udało się :)). Przemiła... Kornelia Taras idealny na browarka z kumplami przy ładnej pogodzie (1) Byliśmy z kumplami na browarku. Trafiła nam się ładna pogoda wieć wyszliśmy... Robert Okolica sprzyjająca długim spacerom (1) Hotel w centrum parku. Hotel wygodny z miłą obsługą. Dla mieszkancow darmowe... kasia.k8@onet.pl Fajny przy Aquaparku (1) Największa atrakcją dla nas był pobliski Aquapark. Kilka minut drogi... Rysiek Romantyczna kolacja we dwoje (1) Wieczorna kolacja plus wino. Dziewczyna zachwycona. Ja również.. Aro Przyjemne miejsce na odpoczynek. Polecam Hotel (1) Spędziłem tam weekend we dwoje. Polecam miejsce, świetna lokalizacja , Cisza... Janusz Ładne i czyste pokoje (1) Ładne i czyste pokoje. Fajny taras. Polecam Aleksander Jeden z lepszych obiektów w Sopocie (1) Jeden z lepszych obiektów w Sopocie Firma Simitronik Super hotel, na pewno odwiedzę znowu (1) Fantastyczna obsługa, przemiła, otwarta na klienta, uśmiechnięta, bez żadnych... Darek Wesele (1) Miałam przyjemność wyprawić w dworku uroczystość weselną. Wszystko zgodnie z... Grażyna Bardzo ladny hotel z duzym parkingiem (1) Bardzo przyjemny pobyt. Pokoje czyste. Widac ze swiezo po remoncie polecamy.... Beata Wygodnie i gościnnie (1) Wygodne pokoje i obsługa 5 gwiazdkowa. Polecam Beata Piękny hotel z wypożyczalnią rowerów (1) Malowniczo położony obiekt. Wielkim atutem wypożyczalnia rowerów Damian Weekend we swoje (1) Polecamy wszystkim. Spędziliśmy tu wspaniały weekend we dwoje Roxana