Ładne i czyste pokoje (1) Ładne i czyste pokoje. Fajny taras. Polecam Aleksander Jeden z lepszych obiektów w Sopocie (1) Jeden z lepszych obiektów w Sopocie Firma Simitronik Super hotel, na pewno odwiedzę znowu (1) Fantastyczna obsługa, przemiła, otwarta na klienta, uśmiechnięta, bez żadnych... Darek
Wesele (1) Miałam przyjemność wyprawić w dworku uroczystość weselną. Wszystko zgodnie z... Grażyna Bardzo ladny hotel z duzym parkingiem (1) Bardzo przyjemny pobyt. Pokoje czyste. Widac ze swiezo po remoncie polecamy.... Beata Wygodnie i gościnnie (1) Wygodne pokoje i obsługa 5 gwiazdkowa. Polecam Beata Piękny hotel z wypożyczalnią rowerów (1) Malowniczo położony obiekt. Wielkim atutem wypożyczalnia rowerów Damian Weekend we swoje (1) Polecamy wszystkim. Spędziliśmy tu wspaniały weekend we dwoje Roxana Wesele (2) Byłam w sobotę na weselu u siostrzenicy 30 września mała salka bankietowa... Kasia necel Spokojne miejsce w gwarnym Sopocie (1) Odwiedziliśmy ten dworek ponownie po dobrych kilku latach i muszę przyznać że... Karolina Smacznie (1) Prosta, krótka i nie przekombinowana karta, jedzenie bardzo smaczne no i ceny... Bartłomiej Sopocianin (1) Jako stały mieszkanie Sopotu musze zmienic swoja opinie o tym miejscu ,... Sopocianin Nad samym morzem w Sopockim Parku (1) Wspaniale umiejscowiony obiekt. W centrum sopockiego parku. 2 min do morza.... Kuba klient (1) Weekend w Sopocie był bardzo udany. Dzięki Waszej restauracji jedliśmy u Was... Marcin Bajecznie (1) Wspaniale miejsce na weekendowy wypad we dwoje. Pokoje wygodne i przestronne. Tomasz Aga (1) Duży parking to w Sopocie ogromny atut. Wpadliśmy z rodzinką tylko na kawę i... AGA Voucher upominkowy- strata pieniędzy i czasu. (1) Wczoraj(25.10.) zrealizowałam voucher upominkowy- na 1h.masaż olejem... Angelika Smaczne jedzenie, przyjemny kameralny klimat. (1) Smaczne jedzenie, przyjemny kameralny klimat. Świetna lokalizacja w pobliżu... Lena Polecam (1) W hotelu czysto.Miła obsługa.Wyśmienite jedzenie.Idealne miejsce na... Balbi Dziękuję za rehabilitację (1) Jestem bardzo zadowolony z rehabilitacji nadgarstka przeprowadzonej w Hotelu... lem