Tygodniowy Urlop w trojmiescie (1) Z rodzina przyjechałem na urlop do trojmiasta, zatrzymaliśmy się w hotelu... Maciek Koszmarne jedzenie (1) Bylam na 2 dniowym szkoleniu nie moge odniesc sie do pokoju bo nie nocowalam.... Klientka Restauracja - nie polecam (1) Byliśmy wczoraj z rodziną w zachwalanej przez znajomych restauracji w Hotelu... Kamila
marjan (1) Dwukrotnie tu czekalem w restauracji jako gosc hotelu i dwukrotnie nikt nas... marjan Pierwsza Komunia (2) Na świeżo oceniamy bo z żoną i córką byliśmy bardzo zadowoleni. Personel... Piotr Polecam! (1) świetne miejsce ze smaczną i nie drogą kuchnią! Krzysztof i Anna Okropne miejsce (4) Cena zbyt wygórowana. Zdjęcia zamieszczone na stronie internetowej nie zgodne... Turysta Serdecznie polecam (1) Byłem, bawiłem się . Gorąco polecam ze względu na wspaniałą atmosferę oraz... Adam SWIETNE MIEJSCE! (2) Gorąco polecam! znakomity pod każdym względem! profesjonalna obsługa, smaczne... Katarzyna Ocena restauracji (1) Ponieważ na portalu nie ma Restauracji w Pałacu w Leźnie, dlatego ocenię tą... wronke Świetny hotel (1) Jestem w pełni zadowolona z pobytu w hotelu. Bardzo przyjazna, uśmiechnięta i... Joanna Niezwykle miła i profesjonalna obsługa (1) Położenie wyjątkowe. Obsługa i jakość potraw bardzo dobra. Dobra relacja... Dana Walentynki (1) Mąż zabrał mnie na kolację walentynkową do Czarnej Perły, byliśmy tu po raz... Jagoda Wesele (1) Polecam. Nasze wesele w pełni się udało, dużo miejsca do tańczenia, pyszne... Justyna Brak profesjonalizmu obslugi zepsul mi DaySpa. (1) Mimo iż masaze Spa bylt cudowne to renomowany hotel nie powinien pozwolić... Alina sylwester w HOTELU GNIECKI 2016/2017 (1) Sylwester w Hotelu Gniecki był bardzo udany , zabawa była szampańska a... Piter Gembry Sylwester 2016/2017 (1) Za nami kolejny Sylwester spędzony w Hotelu Gniecki .Jak zwykle nie mamy... Arkadiusz i Katarzyna Pyszne Jedzenie! (1) W restauracji Czarna Perła obchodziliśmy kameralną uroczystość rodzinną.... MB andrzejki (1) zabawa okej jedzenie tez kelnerki mile ale dj to do bani a mjal tak fajnie... gosc andrzejkowy Andrzejki (1) Bawiliśmy się ostatnio na andrzejkach w Hotelu Czarna Perła. Ogólnie jestem... asia111