polecam gorąco (1) Byliśmy z chłopakiem na weekend, wykupując wcześniej pakiet "Randka w... Klaudia Najlepszy hotel w Gdańsku! (1) Polecam z całego serca Holland House w Gdańsku lepszej lokalizacji nie... Pola z Krakowa Wątróbka i policzki (1) Szukając z mężem restauracji, żeby zrobić córce komunię zajechaliśmy to tego... Marzena Pietrowicz
Wspaniałe miejsce na wypoczynek lub wesele (1) Byłam w Hotelu na weselu mojej przyjaciółki i zostaliśmy z mężem na kolejną... Iza Ślub (1) Witam, chcielibyśmy bardzo polecić hotel na weselną ucztę (inaczej tego nie... Aśka i Tomek wielkie zadowolenie, wielki plus (1) Ceny odpowiednie do standardu, posiłki poranne to sama przyjemność dla... Zadowolony gość wesele (1) Lokalizacja świetna, jedzenie mega pyszne, obsługa kelnerska pierwsza klasa-... Sylwia Ślub, wesele i pokoje hotelowe dla gości weslenych - wszystko super. (1) Hotel organizował Nam ślub na tarasie i wesele w sali. Wszystko... Sławomir Śniadania w hotelu Sadova (1) W hotelu byłem drugi raz. Pobyty krótkie bo biznesowe. Bardzo podobały mi się... biznes Super miejsce (1) Organizowaliśmy wesele we wrześniu br. w Hotelu Cztery Brzozy i była to... Justyna i Grzegorz Zabiegi na dłonie i stopy (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi. Od dłuższego czasu jestem stałą... Małgorzata Perfekcyjna organizacja wesela. (1) Nasze wesele w Hotelu Cztery Brzozy odbyło się w sierpniu 2016 r. Organizacja... Justyna i Kamil Świetne jedzenie, obsługa restauracji (Panowie bardzo średni) (1) Polecam wszystkim o dobrym guście kulinarnym. W tym miejscu można dobrze... makusz Smacznie i przyjemnie (1) Bardzo miła restauracja, byliśmy na rodzinnym obiedzie i byliśmy bardzo miło... Mikołaj polecam (1) Wszystko ok menadżer dostępny zawsze pod telefonem doradzał itp. Jedzenie... Pan mlody REWELACJA ! (1) Bardzo pozytywne zaskoczenie. Hotel super wyposażony, obsługa bardzo... KAROLINA I KAMIL wesele i poprawiny (1) Gorąco polecamy hotel otomin! Jako kucharz oczekiwałem wszystkiego na tip top... Bartosz i Monika SUPER! (1) Jeden z najlepszych hoteli w Gdańsku! Przesympatyczna obsługa, pyszne... Krystyna W. Pozytywne wrazenia (1) Byliśmy, widzieliśmy, smakowalismy, bardzo pozytywnie. Mikolaj Hotel jest wyjątkowy! (1) Fantastyczna obsługa, polecam każdemu. Blisko do największych atrakcji... Tadeusz