Bardzo zadowolone już małżeństwo :) (1) Organizowaliśmy w Mitro przyjęcie weselne na 50 osób wraz z dziećmi. Wystrój... Nina i Paweł Ogólnie odradzam ze względu na bardzo niemiłą obsługę (1) W tym roku mieliśmy z żoną wesele w Czarnej Perle. Lokal wizualnie... MArcin Weekendowy Gdańsk (1) Bardzo miły pobyt, wszystko blisko,pokoje czyste, wydajna klimatyzacja.... Rafał z Lublina
Wesele (1) Miałem okazję wspolorganizowac wesele W hotelu czarna perla i jestem bardzo... Karol polecam (1) polecam Pańswu serdecznie Czarną Perłę na idealne miejsce do organizacji... Maria Polecam na wesele! (1) W maju br. organizowaliśmy wesele w hotelu Cztery Brzozy- byłam zachwycona... Małgosia Restauracja (1) Będąc przejazdem wpadliśmy z rodzina na obiad. Skusilam sie na smażonego... Magda33 Jubileusz (1) Dziadkowie obchodzili niedawno 50lecie małżeństwa z tej okazji postanowiliśmy... Julia impreza (1) W hotelowej restauracji organizowaliśmy w maju Komunię św. córki. Opieka... Dominik Zabawa na całego (1) Miałam ogromną przyjemność uczestniczyć jakiś czas temu w weselu moich... Malgorzata L Stypa (1) Organizowalismy stype w hotelu Amber. Obsluga na najwyzszym poziomie,... Jakub Mercure Gdynia z daleka omijać (1) Dzisiaj wróciliśmy po 3-dniowym pobycie. Pobyt dziecka i jednej osoy dorosłej... Agnieszka Świetne miejsce na przyjazd z dziećmi (1) Wypoczywałam w hotelu z dwójką dzieci, które cały czas były czymś... Milena Świetne miejsce na przyjazd z dziećmi (1) Wypoczywałam w hotelu z dwójką dzieci, które cały czas były czymś... Milena Wesele (1) W hotelu Galion organizowaliśmy wesele w zeszłym roku. Mogę powiedzieć tylko:... Agata zadowolona (1) Miałam przyjemność być jednym z pierwszych gości hotelu i nie mam zastrzeżeń,... fanka trójmiasta Przyjęcie komunijne w Hotelu (1) Jesteśmy po komunijnym przyjęciu w oranżerii przylegającej do hotelu. Bardzo... Monika z rodziną Dramat!!! (3) Zacznę od tego że cena w ogóle nie współgra ze standardem. Brud, pajęczyny,... Marcin polecam na weeknd (1) Bardzo dziękuję za miły pobyt w hotelu, było bardzo przyjemnie, kameralnie,... Mirosław zdecydowanie słaba knajpa (1) Weszliśmy aby zobaczyć weekend za pol ceny. Bylo to dla nas swojego rodzaju... kamil