Obsługa!! (2) Zgadzam się z opinią, że obsłudze brak profesjonalizmu. Dwukrotnie prosiłam o... GBN Wspaniałe Wesele (1) My organizowaliśmy wesele w Hotelu Cztery Brzozy w grudniu 2015. Mieliśmy 115... Milena i Sławosz jestem bardzo zadowolony (1) często podróżuje służbo i zazwyczaj logistyka wysyła nas do 3 gwiazdkowych... Marek.B
Polecam ! (1) Polecam hotel Faltom , dobra organizacja i miła obsługa. https://www.facebook.com/hotelar Polecam! (1) Miła obsługa, bardzo czysto, bardzo dobre śniadanie! Pokoje bardzo ładnie... Weronika Pracownik ponad klient (1) Straszna obsługa... Klient to problem... Brak zainteresowania... Dziękuję za... sopociak HOTEL MURAT- OGŁASZA UPADŁOŚĆ (20) Dziś nasza firma została telefonicznie poinformowana przez księgową w hotelu... www.wulkanfajerwerki.pl Polecam! (1) Bardzo fajny hotel, czyste pokoje, super śniadania i bardzo dobre jedzenie w... kachna Posiłki (1) Wybraliśmy się ze znajomymi ( 8) osób w celu degustacji i spędzenia miłego... Iwona Klaudia - opinia (1) Super hotel z dobrą lokalizacją! Pyszne śniadania oraz bardzo miła obsługa... Klaudia slabizna (1) Ciężko o rozluźnienie kiedy przy każdym ruchu masazysty skrzypi i trzęsie się... ania ok, ale z niedociągnięciami (1) Lokalizacja bardzo dobra. Pokój ładny aczkolwiek pobyt utrudniała okropna woń... malwina BAL (1) Bawiliśmy się już w Marinie na Balu w tamtym roku i uważam ten bal za bardzo... Mariusz Bal Pirata (1) Bardzo dziękujemy Właścicielowi i obsłudze i Hotelu za przygotowanie naszego... Ania Bal pirata (1) Wczoraj byliśmy z grupą znajomych na Balu Pirata organizowanym przez Czarną... WIOLETTA Przyjęcie Komunijne w Pałacu w Leźnie (1) W Pałacu w Leźnie, miałam komunię mego dziecka. Jedzenie i obsługa na... Rodzice Cudowne miejsce (1) Naprawdę cudowne spa. Jestem zachwycona tym miejscem. W ramach masażu... Nina polecam bardzo (1) także ludziom z Trójmiasta, cudownie jest się wyrwać chociaż na chwilę do... Marta Wspaniałe wesele (1) W czerwcu ubiegłego roku mieliśmy z mężem w Villa Aqua przyjęcie weselne.... Agnieszka Hotel znajdujący się w przepięknym miejscu. (1) Niesamowita atmosfera, nieziemska kuchnia, niezawodna, pomocna - obsługa.... Niebieskooki