Jako były hotelarz - nie polecam (2) Jako fotograf byłem na weselu we wrześniu 2015 roku, obsługa fatalna, jeżeli... AMP Odradzam w przypadku organizacji wesela (1) Organizowaliśmy z Mężem wesele w lutym br. w hotelu ,,Czarna Perła''.... Martyna Polecam na wszelkie imprezy (1) W hotelu Otomin zorganizowaliśmy przyjęcie rodzinne (świętowanie złotych... Danusia
polecam bardzo... jedyny hotel który przypał mi do gustu... (1) wraz z małżonką wynajęliśmy pokój dwu osobowy na weekend... ku naszym... Łukasz Polecam! (1) 5 grudnia 2014 r. mieliśmy tam wesele. Wszystko na najwyższym poziomie.... Anna Udane wesele (1) byłam w tym roku na weselu w Otominie i wszyscy są bardzo zadowoleni. Obsługa... Danuta " Na ryby .....smażone " (1) Obiad w restauracji hotelu OTOMIN składający się m.in. ze smażonego dorsza i... Wojciech Wesele w Qubusie POLECAMY! (1) Zdecydowanie polecam organizację wesela w hotelu Qubus. Obsługa na najwyższym... Monika i Łukasz Wakcje 2015 (1) Super miejsce bardzo dużo zieleni,cicho,spokojnie i bardzo blisko do morza... Hania i Jacek Wspaniale wesele w hotelu i restauracji Grand Cru (1) Organizacja wesela w restauracji Grand Cru bylo barzdo przyjemna, kontakt z... Marta L. Restauracja (1) Smaczne jedzenie, piękne wnętrza, minusy: flizelinowe serwety, obsługa miła,... Gość brak profesjonalnej obslugi w SPA (1) Byłam niedawno gościem w hotelu i spa. Nie był to mój pierwszy pobyt ale... gość Odradzam...Wielkie rozczarowaniem (1) Byłam na Weselu i szczerze odradzam jedzenie podawane zbyt wolno (mięso zimne... Kasia Nie polecam (1) Lokalizacja wystrój i obsługa bardzo dobre - jednak kuchnia co najwyżej... Ludwika www.stadtrundfahrten-stettin.de (1) Jako pilot wycieczek w Polsce i zagranca, polecam nowy Hotel Czarna Perla.... www.stadtrundfahrten-stettin.de Czysto, schludnie, ladne widoki, ale... (1) Do hotelu przyjechalismy z malzonka w sierpniowy weekend 15-16. Jak to w... Waldek WESELE SZCZERA OPINIA. Macie potencjał i pracujcie nad sobą. (4) Po zebraniu myśli i opinii gości czas na ocenę SALA:z klimatem morskim,... Nowożeńcy Chrzciny w Restauracji w Hotelu Królewskim (2) Chciałabym podzielić się swoją pozytywną opinią na temat Restauracji Stary... nata Nie polecam,obsluga w spa tragedia!! (1) Wybralam sie z moja mama na masaz do mera spa w sopocie.Wykupilam dwa masaze... Ana Gorąco polecam organizację wesel! (1) Witam, jestem świeżo po organizacji wesela w tym ośrodku. POLECAM gorąco.... Ada