Gorąco polecam (1) Jest to wspaniały lokal z miłą obsługą i pysznym jedzeniem. Polecam wszystkim... Alicja Wspaniały Personel! (1) Wspaniały Personel! dziewczyny robią wszystko, żeby gość czuł się... Karo Restauracji nie polecam. (1) Przyjechaliśmy zjeść rodzinny obiad, usiedliśmy w ładnym ogródku pod... Claire
Karta, która krótko się czyta. (1) Karta słabo rozbudowana. Może nie jest to wadą. Jestem przyzwyczajona, z... Ela polecam na wesele (1) Byłam w hotelu na weselu. Wszyscy bardzo zadowoleni! Świetna, dyskretna... Magda przyjęcie maj 2015 (1) W maju 2015 organizowałem w Hotelu Gniecki przyjęcie na 110 osób. Obsługa... organizator Czarna Perła godna polecenia (1) Do niczego nie da rady się przyczepić. Wszystko na swoim miejscu. Polecam jak... Gość POCHWAŁA (1) Perfekcyjne podejście do klienta ! Pozdrawiam Pana Krzysztofa z recepcji :)... WIELKIDŻO ocena na pięć (1) Miła obsługa , bardzo czysto , ceny troche wygórowane , jedyny minus to... Gość kameralnie i pysznie (1) Hotelik blisko centrum, ale bardzo przytulny i kameralny.. Miła obsługa,... Wiola Hotel Wolne Miasto (1) Ten hotel jest po prostu jakby wyjęty z epoki międzywojennej. Od samego... Mirosław Beata - opinia (2) W Hotelu zorganizowaliśmy ,imprezę taneczną -40 osób . Wnętrze zainspirowało... Beata karolina - opinia (1) Bardzo polecam Hotel Otomin:) obsługa super! Właścicieli bardzo mili i bez... karolina Serdecznie NIE polecam (1) W hotelu otomin wyprawialismy komunie syna. Jedzenie wygladalo i bylo... Klient Piękne miejsce (1) Spędziłam tam niezwykły weekend z moim mężem.Wspaniałe, romantyczne miejsce.... Karolina Super przyjęcie (1) Przyjęcie weselne zorganizowane na wysoki standard. Wszyscy zadowoleni.... Karolina bardzo zadowolona (1) Organizowalam komunię dziecka w dolnej sali. Jedzenie bardzo dobre, tu polecę... Monika Impreza rodzinna (1) Mielismy w hotelu impreze rodzinna, polecam -obsluga bardzo mila,... Anna Gorąco polecam!!! (1) Dziękujemy za zorganizowanie przyjęcia weselnego. Wszyscy byli zachwyceni.... Karolina zdecydowanie polecam (1) Miałam przyjemność spędzić ostatnie kilka dni w Hotelu Otomin i szczerze... Ania