Warto tam być!!! (1) Polecamy!!! Zacznijmy od początku. Organizowaliśmy uroczystość rodzinną i od... KR Chrzciny (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z chrzcin naszego synka.Obsługa miła, jedzenie... Magdalena bardzo dobry hotel (1) polecam nowy hotel, w bardzo dobrej lokalizacji, czyste, jasne pokoje. bardzo... Asia
Wielkanoc w Sopocie (2) Święta Wielkanocne spędzamy w tym hotelu po raz trzeci . Spotkał nas w tym... Ewa wesele było super! (2) Zorganizowałam swoje wesele w Czarnej Perle 15.01.2015. Termin był bardzo... Ilona dobry klimat (1) Przedewszystkim czysciutkie pokoje,obiadki smaczne", polecam wszystkim:-) kamila bal walentynkowy (2) Bal Walentynkowy -super muzyka ,atmosfera-tego szukalismy.Minusem bylo... Wojtek Cudowne miejsce na wesele (2) Serdecznie polecam Cztery Brzozy jeśli nie wiecie gdzie zorganizować... Paulina dobre zmiany (2) witam serdecznie jestem handlowcem i często korzystam z Hotelu 4 Brzozy i... Sylwia NIGDY WIĘCEJ, mimo że cena niska (1) Basen w Hotelu Marina = syf, kiła i mogiła. Kupiłam okularki przy ostatniej... wtf Basen? Sauna? Porazka ! (2) Bylem dzisiaj na basenie w Novotelu przed Sopotem. Cena 20 zl za basen, sauny... Jasiek Super wyluz - właściciela i załogę pozdrawiam (1) W styczniu organizowałem tam urodziny , miejsce na imprezy okolicznościowe i... radomiak Pani Agnieszka trenerka aqua aerobic, nie ma innej kategorii więc musiałam napisać pod SPA (1) Uśmiech, pełne zaangażowanie, profesjonalizm, zawsze przygotowana. Taki... Aneta Dziękujemy! (1) Jesteśmy po organizacji chrzcin córki w Czarnej Perle - wybralismy tą... Angelika, Tomasz Kamińscy nieporozumienie (1) Poszliśmy ze znajomymi na kolację kupioną przez groupon. Na wstępie... akafadam Niezapomniane Wesele 14.02.2015 (1) Przy takich imprezach każdy ma jakieś obawy; My ich nie mieliśmy, a złożyło... Agneszka i Paweł Niestety odradzam (2) Jedzenie przeciętne, zimne. Obsługa niemiła. Jedyna zaletą jest ładnie... :( Polecam SPA (3) Bardzo miła obsługa, ładny wystrój, zabiegi na wysokim poziomie :) Klientka Bardzo dobry hotel i bardzo dobrz restauracja. (1) Bardzo dobry hotel. Przemiła obsługa. Smaczna kuchnia. Położenie nad samym... Ewa Smakowita restauracja (2) Jedliśmy w restauracji Rodzinnej w Hotelu Otomin niedzielny obiadek z... Zuza