calkowite lekcewazenie klienta (1) Witam. Niestety nie moge napisac niczego pochlebnego o Sheraton Sopot... W... Michal B. Goście z poludnia - opinia (1) Położenie hotelu rewelacyjne, czystość bardzo dobra,strefa spa ok, Obsługa... Goście z poludnia sylwester 2014/2015 (1) Odkąd powstał HOTEL GNIECKI wraz z żoną i przyjaciółmi witamy nowy rok w... PITER GEMBRY
Fatalna obsługa (1) Nie bardzo rozumiem za co hotel dostał certyfikat doskonałości 2014r..... D.CZ. gość weselny (1) Miejsce na 100% godne polecenia. Pyszne, wykwintne pięknie podane jedzenie,... czarna SYLWESTER 2014/2015 (1) Miła i przyjemna impreza z przyjaciółmi.Decyzja zapadła bardzo późno,ale... Jurek sylwester 2014/2015 (1) Mamy wrażenie że jeszcze nie było sylwestra. Ten w Dworze Prawdzica to... zocha Polecam! (1) Hotel w świetnej lokalizacji.Obsługa sympatyczna i bardzo pomocna.Pokoje... ama Sylwester 2014/2015 (1) Muzyka może i nie była rewelacyjna jak rok temu, ale dało się pobawić.... Zosia Sylwester 2013/2014 (3) Mimo wcześniejszych komentarzy sylwester postanowiłem spędzić w owym hotelu.... Mario Witam, Szczerze odradzam robienia wszelkich imprez okolicznościowych (3) 1 Trzeba się prosić o zamówione menu 2 Obsługa nie podaje tego co się... Anna Godny polecenia i niepowtarzalny! (1) Hotel Gdańsk i Brovarnia to absolutnie topowe miejsca jeżeli chodzi o... Olga Andrzejki 2014 (1) Zostałem namówiony przez znajomych na imprezę andrzejkową w Dworze Prawdzica,... Mirosław Jędrnie okropne (1) jedzenie okropne, ceny wysokie. Jak można źle podać dla dziecka lody? A tu... Asia wszystko pieknie gdyby nie obsluga (1) Okolica piekna, hotel wspanialy, wszystko byloby idealne gdyby nie fatalna... Marta Andrzejki (1) Widzę że w tym roku Hotel Czarna Perła również organizuje zabawę... Młody restauracja-odradzam ! (1) danie obiadowe żenująco małe i ubogie. poprosiłem o ziemniaczki z surówkami... Piotr Brudny hotel śmierdzący cytrynowym odświeżaczem (3) Wszystkie pokoje w hotelu są wypsikane cytrynowym, chemicznym odświeżaczem.... Aniolek1501 Wesele w Hotelu Gnieckim (***) PRZEJAZDOWO - Warto przeczytać (1) Witam wszystkich, którzy maja taki sam problem ja my kiedyś.... z wyborem... panna młoda Super miejsce (1) Bardzo dobre miejsce. Czysto ciepło i przytulnie. z czystym sumieniem mogę... vENUM