Ocena (1) Jestem bardzo mile zaskoczona tym miejscem. Sama okolica i hotel robi... Aneta Nowoczesny fajny hotel (1) W Gdańsku byliśmy przez 3 dni, a do hotelu trafiliśmy z polecenia. To co... Joanna Jankowska Serdecznie polecam! (1) Wspaniały hotel, rewelacyjna lokalizacja. Blisko do Parku Oliwskiego, Katedry... Anika
Rozczarowanie.... (2) Spodziewałem się czegoś więcej,tragiczna obsługa,mało smaczne jedzenie oraz... Krzysztof Wesele (1) moje wesele w VE było cudowne. Jedzenie wyśmienite,obsługa profesjonalna,sala... Agnieszka Hotel Oliwski (1) bardzo miła obsługa mili ludzie, wygląd w netrza jest bardzo przejrzysty i... józek Bartek - opinia (1) Z tak miłą obsługą nie spotkałem się jeszcze w żadnym z hoteli, z czystym... Bartek Serdecznie polecam (1) Szczerze mówiąc to jestem mile zaskoczona :) nowoczesny wystrój, miła... marhand1981 Polecam (1) Jest to bardzo dobry i profesjonalny hotel. Bardzo ładny wystrój. Miła i... Jarosław POLECAM BARDZO SERDECZNIE (1) Hotel jak najbardziej godny polecenia. Szalenie miła obsługa oraz standard na... Eveline91 Wesele lato 2014 (1) Organizowaliśmy wesele na ok. 55 osób. Menedżer zawsze dostępny, nie było... M polecam KREM Z DYNI (1) Zapraszam do restauracji hotelu . KREM Z DYNI Z MLECZKIEM KOKOSOWYM... damian jedna z lepszych o ile nie najlepsza w trojmieście (4) W niedziele miałem okazję wstąpić do restauracji STREFA KUCHNIE ŚWIATA w... marian stencel Polecam (1) Świetny hotel, miła i uczciwa obsługa na której można polegać. Teresa porażka! fatalna obsuga! brudne toalety! (1) W październiku 2014 zrobiłam urodziny w tym miejscu, zrobiłam wcześniej... Karolina podziekowanie (1) Dziekujemy za bardzo udane 18 urodziny za pyszne jedzenie mila obsluge i... Agnieszka W skali 1-10 dajemy 11. (2) Na temat Hotelu Otomin jako miejsca na wesele można pisać wiele. Właśnie tam... Michał i Izabela Wesele Hotel Otomin (1) Razem z mężem 19.09.2014r. organizowaliśmy wesele w Hotelu Otomin. Życzliwi... Alicja wesele 13 września (1) Mieliśmy przyjemność zorganizować nasze wesele w Hotelu Gniecki. Obsługa... jadzia_dzemo Dziękujemy! (1) Z prawdziwą przyjemnością i wdzięcznością zwracamy się do dyrekcji i... Sopocka Akademia Tenisowa