Niedzielny brunch - BRAWO (1) Bywamy w Hotelu Faltom bardzo często , ponieważ upodobaliśmy sobie to miejsce... Aneta obsługa i wystrój tak, deser niekoniecznie (1) Zamówiłam gorąca czekoladę i nalesniki z owocami sezonowymi, dostałam kakao z... jj JAK NAJBARDZIEJ POLECAMY!!!!! (1) Długo szukaliśmy z Narzeczonym miejsca na wesele ale dowiedzieliśmy się o... Hanna i Piotr K.
Już nie (1) Wraz z rodziną i znajomymi odwiedziłam restaurację Villi Baltica korzystając... zgaga2000 Polecam! (1) Byłem wraz z dziewczyną na obiedzie pewnego dnia. Obiad był przepyszny!... Parka Wesele w Czarnej Perle (1) Pragniemy wyrazić swoją opinię na temiat wesela, wprawdzie jako jedni z... Marta i Sławek POLECAM!!1 (1) 23-ego sierpnia brałem udział w weselu w Czarnej Perłe. Obsługa super, bez... Artur wesele w Czarnej Perle zdecydowanie odradzam !!!! (5) na początku listopada byliśmy zarezerwować termin na nasze wesele w Czarnej... tommy Bez organizacji (4) Hotel jako hotel niczego sobie dlatego wybraliśmy go na nasze wesele.... Pan Młody Komunia (2) Organizowaliśmy przyjęcie Komunijne dla syna. Już pierwszy kontakt podkreślił... Gdynianin Stach wyjsc samej wieczorem (1) Hotel jest bardzo ladny i obsluga jest bardzo mila. Niestety najblizsza... Anna Odradzam wesele (1) W zeszłym miesiącu wraz z mężem mieliśmy wesele. Na początku kontakt z szefem... niezadowolona Wesele 10.05.2014 (1) 10.05.2014 w Hotelu Gniecki odbyło się nasze Wesele. Nie mogliśmy wybrać... agula85 Impreza rodzinna (2) W ubiegły weekend w restauracji hotelu Królewskiego zorganizowaliśmy 100... Agnieszka przepięknie urządzony (1) Gustownie urządzone pokoje doskonale wpasowujące się w klimat Gdańska a do... Magda M. wesele w hotelu Cztery Brzozy na Kowalach (1) Cześć Wszystkim parom poszukującym sali na przyjęcie weselne gorąco polecam... aga_88 Polecam (1) Świetne miejsce i przemiła obsługa. z pewnością wrócimy do Państwa ponownie Kamila Wakacje (1) Wróciliśmy z wakacji nad morzem i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w... Alicja Wesele w Villa Aqua Sopot (1) Jak w temacie, wrażenia po moim weselu w Villa Aqua: 1. Pani Magda, która... Evina wesele (1) Jeśli wesele to tylko tam :-). Pani Małgosia sprawi ze ten dzień będzie... lucyna