Dobry wybór! (1) Jak dla mnie - bomba! Hotel położony jest blisko Galerii Bałtyckiej. Jeśli... Eligiuss Nie znam lepszego hotelu w Polsce! (1) Nie często pisze opinie i komentarze ale w przypadku longstay aparthotel... Karolina Nie polecam (1) Ogólnie niemiła obsługa. Byłem stałym klientem przez 2 lata, ale ostatnie 2... Cinek
Pobyt i kolacja (1) Witam, spędzałam weekend z narzeczonym i jestem bardzo zadowolona. Pokój... Primavera Mariposa Najpiękniejsze Wesele, jakie mogliśmy sobie wymarzyć! (1) Polecamy to miejsce wszystkich, którzy chcą przeżyć najpiękniejsze Wesele!... Małgorzata Super Lokalizacja!!!!! (1) Obiekt ze świetną lokalizacją. Bardzo blisko najważniejszych mijsc Gdańska;... Anita Bardzo nam się podobało :) (1) Bardzo miła obsługa, panie w recepcji uśmiechnięte i zawsze gotowe do pomocy.... Krystian Świetny hotel Super lokalizacja! (1) Z zewnątrz nie wygląda tak dobrze jak w środku. Obsługa bardzo miła, pokoje... Marta Sywester 2013 - Super! (1) Znakomity hotel z mila i profesjonalna obsługa. Wszystko na wysokim poziomie,... Jarek Super wesele (1) Pisze bo nie mogę zgodzić się z komentarzem Pana Arka,byłam na weselu we... Krystyna Udany Bal Sylwestrowy ! (2) Kolejnego Sylwestra spędziłam w Hotelu Gniecki. Po raz kolejny nie mam uwag... Kasia Sylwester 2012/2013 - stół szwedzki (4) Stół Szwedzki? zawsze wydawało mi się, że dania na stole powinny być... Wojtek GORACO POLECAM (1) Bawilismy sie w hotelu w sylwestra 2013 i bylo bajecznie! Gorace rytmy w... Sylwestrowa POLECAM I GWARANTUJĘ PEŁNE ZADOWOLENIE! (1) Z ręką na sercu polecamy hotel Gniecki. W grudniu odbyło się tam nasze... Aga sylwester (1) bawiliśmy się fajnie ze znajomymi,jedzenie porządku, obsługa ok szczególnie... Anna Rodziny przybywajcie! (1) Nareszcie miejsce, gdzie można z 3 maluszków ( 7, 5, 3 lat) zjeść obiad i... Maria Polecam!!! :) (1) Bardzo Mila obsluga. Czysto i przytulnie w pokoju. Sniadania pyszne i jest w... Para sylwester 2012 beznadziejny (1) było beznadziejnie i tragicznie na sylwestra 2012 mikimen Świetne wesele (2) Witam wszystkich, w zeszlym miesiacu miala w Hotelu Czarna Perła wesele.... Magda bardzo polecam! (1) Pyszne jedzenie , oraz przesympatyczny ,profesjonalny i do tego przystojny... Kasia