do poprzednikow (1) Trzeba było nie pić tyle. Ja dużo zjadłem ostro potańczyłem a i później z... gość stolik 10 godny polecenia (1) Obsługa - rewelacja; zawsze miłe, uśmiechnięte, pomocne Panie. Pokoje zawsze... Tomasz polecam!! (1) Polecam każdemu na spokojny, cichy weekend za miastem. My byliśmy z dziećmi i... K.
Zdecydowanie polecam :)))) (1) Mieliśmy tam z Mężem nasze wesele i był to nasz najpiękniejszy dzień w życiu... Katarzyna Położenie i golonka niszczą konkurencje. (1) Naprawde golonka to mistrzostwo świata! Reszta dań także przyzwoita i... Maniek Pobyt służbowy (1) Rewelacyjny hotel z doskonałym położeniem. Wygodne pokoje. Bardzo dobre... Grzegorz G. WESELE 28.09.2013 (1) Polecam wszystkim zorganizowanie wszelkiego rodzaju imprez w hotelu Amber.... Paweł.Ł Restauracja włoska warta odkrycia (1) Na nas restauracja zrobiła bardzo dobre wrażenie. Owszem, może ceny nie... Alicja Wesele 13_09 (1) 13 września mieliśmy wesele w hotelu Amber. Z całą odpowiedzialnością i... Anna i Adam obiad weselny (1) Organizowaliśmy w dworku obiad weselny na 19 osób. Jesteśmy bardzo zadowoleni... Emilka i Damian POLECAM !!!!!!! (1) W hotelu Amber organizowaliśmy nasze wesele które miało miejsce 30 sierpnia... Monia i Adaś Przyjęcie weselne (1) Hotel, wystrój, obsługa a przede wszystkim JEDZENIE fantastyczne! Największą... Ewelina i Michał Wakacje :) (1) Super odpoczynek, dziękujemy  hotel naprawdę na poziomie: wszystko... Żona Restauracja, fatalna (1) Przy zamówieniu posiłku dla grupy, spóźnienie, na godzinę wcześniej nawet nie... Janusz Bufet rodzinny (1) Balsam dla uszu i podniebienia : polecam , gdyż urzekająca, niespotykna... Lina okropne jedzenie! Nie polecam nikomu! (1) Mieszkam w Sopocie, więc do Mery wybrałam się jedynie na obiad. Był to jeden... karolina Wesele (1) W tym hotelu odbywało się nasze wesele i poprawiny.Wszystko zostało... Joanna i Czesław Nowy ciekawy hotel (1) Przyjechałem w celach biznesowych a hotel okazał się bardzo rodzinny, dużo... Dariusz Bardzo słabo (1) Dzień dobry, wybrałam ten basen raz, chciałam sprawdzić czy może warto... ania Wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi! (1) Idealne miejsce na wakacyjne pobyty z całą rodzinką :-) Przestronne... Aneta