Wesele (1) Jedzenie ok, ale jadlem lepsze. Wnetrza - ładne. Najsłabszym punktem programu... Arek Murat R (2) Hotel jest super miło się w nim przebywa , ja w nim przebyłem wspaniałe 2... szczur hotelowy Magiczne mjejsce.POLECAM (1) Dworek Admirał bardzo mnie zaskakuje, można tam bardzo smacznie zjeść,miła... Danuta
Uroczystosc rodzinna (1) Dziękujemy za umożliwienie nam spędzenia rodzinnej uroczystości urodzinowej w... Karina Przyjazna "przystań" (1) Pobyt w tym hotelu był dla mnie i osób mi towarzyszacych bardzo miły. Obsługa... Magda RÓŻANY GAJ (2) Pokoje rewelacyje,obsługa również.Mogliby tylko zmienić godziny przyjazdu... gość hotelu Robert - opinia (2) Jutro wyjeżdżamy z hotelu z nieukrywanym żalem. Jeżeli jednak wrócimy w te... Robert Bardzo przyjemne miejsce. (2) Hotel nowy, ladny, czysty i przytulny. Bardzo mila i profesjonalna obsluga.... xlianax Jeden problem, do nadrobienia - reszta BARDZO DOBRA. (2) Moi kontrahenci się zatrzymali raz i już będą wracać, jednak jak można zrobić... jan walentynki (1) Byliśmy na walentynki, skusiła nas cena i menu,Niestety kasza moczona w jakiś... Aśka Rewelacyjne menu na Walentynki (1) Brawa za zorganizowanie kolacji Walentynkowej! Menu było niesamowite,... Marcin K. mile zaskoczenie (1) ogromna zmiana w hotelu na pozytyw bal piratów wypadl super w porownaniu z... kasia Sylwester 2012/2013 (1) Niestety, muszę wyrazić niezadowolenie z Sylwestra. Przed godziną 21:00 bufet... Kamila Przemiła obsługa (1) Jest mi bardzo miło wystawić opinię. Już dawno nie spotkałam się z tak miłą... Trenerka/ Coach / Bankowiec Cudowny hotel centralnie na Starym Mieście w Gdańsku (1) Cudowny butikowy kameralny Hotel z przepięknie urządzonymi pokojami. Obsługa... Paulina z rodziną Świetne miejsce na relaks (1) Spędziliśmy dwa dni, a czuliśmy się jakby miną tydzień. Super SPA bardzo... Marian WESELE (1) 26 stycznia odbyło sie tam nasze wesele. Jesteśmy bardzo ale to bardzo... Ania i Piotr Nie polecam hotelu Otomin! (9) Domki, w których znajdują się pokoje, w odległości paru kilometrów od... Jakub Ulubiony lokal (1) Cieszymy się, ze znaleźliśmy swoją restaurację na spotkania z rodziną i... Jubilat Studniówka (1) Jeśli chodzi o organizacje studniówek, Sheraton jest nr 1. Obsługa przemiła,... Krzysztof