miejsce warte odwiedzenia (1) pod koniec zeszlego roku moja firma organizowala 50 osobowa impreze w... andrzejszkoda123 Przyjemne Święta (1) Byłem w Faltomie już kilkakrotnie, a to z rodziną , a to ze znajomymi, lub z... Miro Zachodni styl (1) Musze z radoscia napisac, ze nie trzeba wyjezdzac z kraju, aby zostac... Ala
Jedzenie ble, obsługa jeszcze gorsza (1) Byliśmy na imprezie zorganizowanej, wystrój hotelu super wszystko fajnie sią... eviva bardzo polecam (1) W grudniu 2012 obyła się nasza wigilia pracownicza. Pięknę wnętrza od wejścia... Kasia Twerna - tragedia (2) Miałam okazję gościć dziś w tawernie, niestety wizyta nie należała do... klientka rewelacja (1) Tanio, profesjonalnie, bardzo łady wystrój! Serdecznie polecam, na pewno... manamana Sylwester z niesmakiem (1) Juz zaproszenia były zapowiedzią katastrofy, zwykłe świstki z drukarki z... Nigdy więcej! Sylwester 2012/2013 Dwór Prawdzica (1) Niestety, muszę wyrazić niezadowolenie z Sylwestra. Przed godziną 21:00 bufet... Kamila Mój ulubiony hotel (2) Jak pisałam to jest mój ulubiony hotel. Choć mieszkamy w gdańsku jeśli mamy... Maja Sylwester 2012 (2) Bawiliśmy się znakomicie z żoną i przyjaciółmi na zabawie sylwestrowej w... Krzysztof P BARDZO POLECAM (1) Bylam z wiekszym towarzystwem na sylwestra w hotelu Renusz.Wszystko w jak... Aneta Sylwester 2012 (1) Pare słów na temat sylwestra. Głównie chodzi o jedzenie co prawda zgodne bylo... rafal Sylwester : lekki niedosyt (1) Była to moja kolejna wizyta w Perle i znów wyszlam z lekkim niedosytem..... Karolina Sylwester 2012/2013 (1) Wspaniała zabawa przy bardzo dobrzej muzyce, smaczne, pięknie podane... Gość-stolik nr5 Bez konkurencji (1) Masz ochotę na pyszny niedzielny obiadek, a nie chce ci sie gotować w domu?... Adam Obiad weselny (3) Nasze mini-wesele wraz z małżonką i rodziną postanowiliśmy spędzić właśnie... Daniel Polecam (1) Miałam okazję bawić się na imprezie andrzejkowej. Zespół nie za ciekawy, ale... Iwona Poleam (1) Hotel Vega zachwycił mnie szczególnie wysoką kulturą obsługi,... Ewa Zielińska Andrzejki 2012 (1) Co było? - trio wokalne zawodzących i bełkoczących antytalentów ,przy... Jarek