Super. Gorąco polecam (1) Bardzo miła i dyskretna obsługa. Dania smaczne, doskonale doprawione i bardzo... krys wypoczynek (1) W listopadzie br spędzilismy z żoną 10 dni w tym uroczym miejscu. Wspaniała... Janusz Kuś super miejsce (1) Super dziewczyny na recepcji- mile i pomocne. Śniadanie poezja.Pokoje... 40latek
SERDECZNIE POLECAM! (1) Witam serdecznie wszystkich którzy szukają ciszy i spokoju! Świetny hotel, z... Ruda Spa (1) Byłam bardzo zadowolona ze SPA do czasu kiedy ważność karnetu została... Gdańszczanka Bardzo mi sie podobało! (1) Lokalizacja - rewelacyjna. Panie w recepcji były uśmiechniete i zawsze... Kinga Super miejsce (1) Bylismy calą rodziną na rodzinnej uroczystości w Haffnerze.Zachwyciła nas... Irena wesele (2) na weselu podano "oszukaną" wódkę. tzn. była to finlandia, każda banderola... Pan wczasy nad morzem (1) W tym roku postanowilismy pojechać z żoną w ustronne miejsce gdzies z dala od... mariusz Nie polecam - bardzo niemiła obsługa w recepcji (4) Odwiedziłem hotel aby zobaczyć czy jest godny polecenia dla mojej rodziny... Krzysztof Polecam Hotel Otomin (1) Przyjechalismy z Mazowsza.Jedzenie pyszne , duży wybór. Rewelacyjna golonka i... bek powrot do przeszłości (1) Na samym poczatku hotel robi bardzo dobre wrażenie, duża, przestronna... Ania Idealne miejsce na małe wesele. (1) Idealne miejsce na małe wesele. Anna pobyt-wesele (1) Jedzenie znakomite.Obsluga b.mila.polecam syla Beznadzieja (1) Hotel fajnie usytuwaony,ale niestety jakość obsługi-totalna klapa,zabiegi Spa... Zofia POLECAM :) (1) Jedzenie przepyszne i bardzo miła (i ładna) :) obsługa, czas oczekiwania... Monika SUPER POLECAM (1) W zeszłym tygodniu byłam na weselu zorganizowanym w tym hotelu. Wszystko... Kasia Hotel Gniecki Polecamy (1) Polecamy Hotel Gniecki. Bardzo dobre jedzenie w ilości napewno wystarczającej... Kasia Komunia (2) Siostra zamówiła sale na komunie,ustaliła menu komunijne,zapłaciła zaliczke i... Marzena Stuprocentowa satysfakcja (2) Hotel Gniecki jest mi bardzo dobrze znany z jak najlepszej strony, byłem... Czesław