wesele w palacu (1) wesele w palacu chcialabym goraco polecic wesela/przyjecia lub inne wazne... monika bakszuk Mieliśmy Wesel i poprawiny (1) Mieliśmy Wesel i poprawiny i każdy z gości napewno je mile wspomina!... Mateusz Komunia (1) Wspaniałe wszystko zorganizowane a dzieci od fontanny z czekoladą nie chciały... Oskar
wesele 25.08.2012 (dolna sala) (1) W tym dniu odbywały się 2 wesela mimo to organizacja obu wesel nie kolidowała... NIKA Rewelacja (1) Chciałabym aby każde moje wyjście było takie udane :) Jedzenie przepyszne i... Monika Świetne miejsce na organizację wesela! (2) Restauracja i hotel Villa Aqua to idealne miejsce na organizację wesela.... Weronika Urocze miejsce blisko morza (1) Korzystając z ostatnich dni słońca w tym roku wybraliśmy się z mężem na... Katarzyna M wesele (1) Organizowaliśmy w hotelu Otomin wesele i nie zawiedliśmy się. Pochwalić... Agnieszka i Grzegorz Plusy i minusy (1) Do long-stay trafiłam przypadkowo. Muszę przyznać że jestem pod ogromnym... L. Mączkowska ( Prosper. sp. z.o Polecam (1) Na prawde ciekawe miejsce. Cisza, pachnie jeszcze świeżością, bardzo duze... podróż słuzbowa Wesele 25.08.2012r (2) Wybór tego hotelu na nasze wesele był jednym z najlepszych wyborów! Jedzenie... karola70 cud nad zatoką (1) hotel Marina, personel, śniadania, atmosfera oraz cena adekwatna do jakości... Wojtek Nowy hotel ze wspaniałym widokiem na zatoke (1) Nowy hotel ze wspaniałym widokiem na zatoke Marcin Polecam (1) Nowy, jeszcze pachnący hotel. Baaaaardzo duze pokoje i miła obsługa. Turystka Wesele w Hotelu RENUSZ 25.08.2012 (1) W dniu 25.08.2012 organizowaliśmy przyjęcie weselne w Hotelu Renusz,... Janusz Nałęcz NIE POLECAM (1) 15 sierpnia poszliśmy z rodzicami do restauracji w tym hotelu. Po pierwsze... Aneta P. to żenujące (1) Po hotelu kręcą się pijani ludzie, nie ma nikogo z obsługi, a właściciel, gdy... niezadowolona rozczarowani w czarnej perle (4) wystroj wnętrz oraz oprawa muzyczna bardzo pozytywna!! natomiast serwowane... no name TRAGEDIA! (2) restauracja powinna poddac sie kuchennej rewolucji, a wlasciciel nadal... tragedia wesele hotel Gniecki (1) Jak w temacie, w hotelu Gnieckim zorganizowaliśmy 11.08 br. wesele. Polecam... Jakub i Lucyna