Nie polecam (2) Zacznę od pozytywów - jedzenie smaczne - zwłaszcza zupa i tort z cukierni... R sweet love ;-* (3) Doskonałe miejsce na szybki "skok w bok". Obsługa jest w temacie, pełna... vera jedzenie rewelacja (1) Miły hotel, może obsługa trochę zaniża standardy ale ogólnie ok. Jedzenie za... gość
Serdecznie Polecam (1) Serdecznie polecam wszystkim restaurację w hotelu Amber. Zorganizowałam tam... D.Z Dobry (1) Wspaniale miejsce na odpoczynek i zwiedzanie okolicy. Spider-73 Wesele (1) Zorganizowaliśmy, w tym hotelu/restauracji, wraz z właścicielami hotelu oraz... Marta i Marek Great place (1) place is wonderful. Great views and clean sea. Me and my partners recommend... Mike J. komunia (1) Bez wahania polecam ten hotel wszystkim znajomym.Obsługa bez jakikolwiek... Jadzia Nie polecam ! (1) Zgadzam się z negatywnymi opiniami. Byłem tam na obiedzie z Rodziną.Obsługa... Patryk Przyjemne miejsce (1) Kilkakrotnie juz odwiedzalem restauracje i cały czas trzymaja poziom. Niezła... Johny fajny hotel niedaleko Trójmiasta (1) W hotelu pojawiłam się całkowicie przypadkiem prosto z drogi. Okazał się... asia TOTALNE DNO (6) JA ROBILAM TAM CHRZCINY MOJEGO DZIECKA. ZAMÓWILISMY JEDZENIE NA GODZ 14,00,... beata Grupon (1) W dniach od 15 do 20 kwietnia br. wraz z żoną wykorzystałem pobyt w Hotelu... KK wesele!! (1) Z czystym sumienie polecam do organizacji wesel. Obsługa hotelowa bez... Ewa weekend za pół ceny (1) Mimo tłumów gości, obsługa była bardzo uprzejma :) Gorąco polecam, jedzonko... Monika bardzo udany weekend (1) Urokliwy , kameralny hotelik na Pomorzu, który zachwycił zarówno obsługą jak... bywalec Polecam goraco (1) W dniu wczorajszym skorzystalismy z Niedzielnego Obiadu w formie bufetu.... Redzianka Obiady niedzielne (1) Jednym słowem super , jedzenie bardzo smaczne , obsługa miła, uśmiechnięta to... Alekasandra Nie polecam! (4) Ja również muszę się z zgodzić z negatywnymi opiniami. Byłam tam wczoraj na... Agnieszka Hania - opinia (1) Skorzystaliśmy z oferty Hotelu Otomin dnia 8 kwietnia 2012 r. celem... Hania