zoltar - opinia (2) Polecam -jedzenie i obsluga super ,moi Goscie byli bardzo zadowoleni zoltar Przerosli nasze oczekiwania (1) Urzadzilismy tu urodzniny dziecka. Zarowno kuchnia jak i przestronna sala,... Aga Przyjęcie Pierwsza Komunia (1) Od początku spotkaliśmy się z bardzo miłym przyjęciem przez panią... Sławek
Wszystko SUPER (1) W związku z wakacyjnym przyjazdem do Gdańska razem z moim chłopakiem,... Angelika Fajny ale ten śmietnik.... (1) Hotel bardzo fajny. Miła obsługa. Full wypas. Ale tylko od frontu. Od tyłu... Rafalq PANI AGNIESZKA - KOSMETYCZKA JAK NAJBARDZIEJ POLECAM (1) Wczoraj po raz pierwszy odwiedziłam Spa w Hotelu Victoria. Umówiłam się do... Agnieszka udany obiad z okazju chrzcin (2) W restauracji zorganizowałam obiad z okazji chrzcin dziecka dla 14 osób.... Renata jeżeli na obiad - to ODRADZAM !!! (2) Wybraliśmy się z rodziną na obiad urodzinowy mojej mamy. Niestety kulinarna... OSOWIANKA Nie polecam (2) Zacznę od pozytywów - jedzenie smaczne - zwłaszcza zupa i tort z cukierni... R sweet love ;-* (3) Doskonałe miejsce na szybki "skok w bok". Obsługa jest w temacie, pełna... vera jedzenie rewelacja (1) Miły hotel, może obsługa trochę zaniża standardy ale ogólnie ok. Jedzenie za... gość Serdecznie Polecam (1) Serdecznie polecam wszystkim restaurację w hotelu Amber. Zorganizowałam tam... D.Z Dobry (1) Wspaniale miejsce na odpoczynek i zwiedzanie okolicy. Spider-73 Wesele (1) Zorganizowaliśmy, w tym hotelu/restauracji, wraz z właścicielami hotelu oraz... Marta i Marek Great place (1) place is wonderful. Great views and clean sea. Me and my partners recommend... Mike J. komunia (1) Bez wahania polecam ten hotel wszystkim znajomym.Obsługa bez jakikolwiek... Jadzia Nie polecam ! (1) Zgadzam się z negatywnymi opiniami. Byłem tam na obiedzie z Rodziną.Obsługa... Patryk Przyjemne miejsce (1) Kilkakrotnie juz odwiedzalem restauracje i cały czas trzymaja poziom. Niezła... Johny fajny hotel niedaleko Trójmiasta (1) W hotelu pojawiłam się całkowicie przypadkiem prosto z drogi. Okazał się... asia TOTALNE DNO (6) JA ROBILAM TAM CHRZCINY MOJEGO DZIECKA. ZAMÓWILISMY JEDZENIE NA GODZ 14,00,... beata