5 gwiazdek!? CONAJMNIEJ o jedną za dużo... (1) Krótko i zwięźle o minusach: - brudny materac sofy, która służyła za dostawkę... Mini Morris pierwszy i ostatni raz (1) Zostałam zaproszona w Wielkanoc na obiad z rodziną. Średnia kuchnia ale cena... Małgorzata POLECAM (1) Ciekawy wystrój pokoju, bardzo miła i profesjonalna obsługa i pyszne... Małgorzata
polecam !!! (1) Wybrałam się na spotkanie ze znajomymi, świetne jedzenie, miły kameralny... Gosia święta wielkanocne 2012 (1) Spędziliśmy czas w hotelu Victoria podczas świąt wielkanocnych. Jesteśmy... Iwona pobyt wielkanocny (1) Hotel jest bardzo fajny, zlokalizowany w samym lesie w bliskiej odległości od... Kasia Świetna lokalizacja/Ładny wystrój/Obsługa bardzo przyzwoita w dodatku jest tam fajna kelnereczka: (3) Obiekt wart odwiedzenia w niedzielne popołudnie, zwłaszcza w okresie letnim... Cleeck Polecam! (1) Jak najbardziej polecam restauracje w Hotelu. Kelnerzy są mili i zawsze... Angelika Oferta weekendowa (1) Skorzystaliśmy z mężem z oferty weekendowej - bardzo fajna opcja z... Kaśka Jak stać Cię na nich to idź gdzie indziej (4) Byłam tam na studniówce koszt 250 zł/osoba, a w zamian sala, na której dało... Pinat NIE POLECAM (1) Okolica nawet niezle wyglada ale w blizu wysypiska smieci niestety... ZDEGUSTOWANY XXXX (1) TV TO PORAZKA. NIE MOZNA NIC OBEJRZEC a jest nawet kilka kanalow :) moze... XXXX Wyśmienite jedzenie (1) Na początek kilka słów o bardziej przyziemnych rzeczach: świetna, bardzo miła... B Przyjemne miejsce, miła obsługa (1) Regularnie bywamy w "Trzech Stawach". To miejsce, gdzie w optymalny sposób... Jakub Chabik Ogólnie nie polecam (3) Part II Kosz owoców który miał być z samej nazwy koszem okazał się małą... Beata SYLWESTER 2011/2012 (1) Jedna wielka pomyłka i porażka !!! Co innego pisało na stronie/ jak i na... Marzena WYŚMIENICIE (1) JESTESMY MILE ZASKOCZENI POZIOMEM OBSŁUGI W TYM LOKALU!!!KELNERKA I KELNER... MY Wspaniała impreza!! (2) Witam, W dniu 18.02.2012 byłam z przyjaciółmi na Balu Maskowym w hotelu... Ania NIE POLECAM (1) Nie polecam restauracji. Razem z znajomymi zawitałem wczoraj do Arkona z... Krzysiek Polecam Hotel Otomin (1) Jestem częstym gościem Hotelu Otomin i jak najbardziej polecam. Miejsce... Ania