Grupon (1) W dniach od 15 do 20 kwietnia br. wraz z żoną wykorzystałem pobyt w Hotelu... KK wesele!! (1) Z czystym sumienie polecam do organizacji wesel. Obsługa hotelowa bez... Ewa weekend za pół ceny (1) Mimo tłumów gości, obsługa była bardzo uprzejma :) Gorąco polecam, jedzonko... Monika
bardzo udany weekend (1) Urokliwy , kameralny hotelik na Pomorzu, który zachwycił zarówno obsługą jak... bywalec Polecam goraco (1) W dniu wczorajszym skorzystalismy z Niedzielnego Obiadu w formie bufetu.... Redzianka Obiady niedzielne (1) Jednym słowem super , jedzenie bardzo smaczne , obsługa miła, uśmiechnięta to... Alekasandra Nie polecam! (4) Ja również muszę się z zgodzić z negatywnymi opiniami. Byłam tam wczoraj na... Agnieszka Hania - opinia (1) Skorzystaliśmy z oferty Hotelu Otomin dnia 8 kwietnia 2012 r. celem... Hania 5 gwiazdek!? CONAJMNIEJ o jedną za dużo... (1) Krótko i zwięźle o minusach: - brudny materac sofy, która służyła za dostawkę... Mini Morris pierwszy i ostatni raz (1) Zostałam zaproszona w Wielkanoc na obiad z rodziną. Średnia kuchnia ale cena... Małgorzata POLECAM (1) Ciekawy wystrój pokoju, bardzo miła i profesjonalna obsługa i pyszne... Małgorzata polecam !!! (1) Wybrałam się na spotkanie ze znajomymi, świetne jedzenie, miły kameralny... Gosia święta wielkanocne 2012 (1) Spędziliśmy czas w hotelu Victoria podczas świąt wielkanocnych. Jesteśmy... Iwona pobyt wielkanocny (1) Hotel jest bardzo fajny, zlokalizowany w samym lesie w bliskiej odległości od... Kasia Świetna lokalizacja/Ładny wystrój/Obsługa bardzo przyzwoita w dodatku jest tam fajna kelnereczka: (3) Obiekt wart odwiedzenia w niedzielne popołudnie, zwłaszcza w okresie letnim... Cleeck Polecam! (1) Jak najbardziej polecam restauracje w Hotelu. Kelnerzy są mili i zawsze... Angelika Oferta weekendowa (1) Skorzystaliśmy z mężem z oferty weekendowej - bardzo fajna opcja z... Kaśka Jak stać Cię na nich to idź gdzie indziej (4) Byłam tam na studniówce koszt 250 zł/osoba, a w zamian sala, na której dało... Pinat NIE POLECAM (1) Okolica nawet niezle wyglada ale w blizu wysypiska smieci niestety... ZDEGUSTOWANY XXXX (1) TV TO PORAZKA. NIE MOZNA NIC OBEJRZEC a jest nawet kilka kanalow :) moze... XXXX