Rewelacyjny sylwester!!! (1) Juz dawno tak dobrze sie nie bawilismy :) zabawa byla przednia jedzenie... m i f Sylwester 2011/2012 (1) Ogromne rozczarowanie. Pragnę w kulturalny i merytoryczny sposób przestrzec... Inżynier wspaniałe miejsce na rodzinne uroczystości (2) W minione Święta Bożego Narodzenia mieliśmy przyjemność organizować w... mk
sylwester 2011/2012 (1) Lokal już na wejściu przywitał niemiłą niespodzianką - 2 zł za szatnię (przy... Klientka idealne miejsce na wypoczynek z rodziną:) (1) jesteśm z Warszawy :) lepiej nie mogliśmy trafić! hotel wspaniale usytuowany,... Magdalenia, Stanisław z dziećmi Dobra jakość za rozsądną cenę (3) Zatrzymałem się w Srebrnym Młynie, ponieważ szukałem niedrogiego noclegu... Timon STANOWCZO ODRADZAM! (4) Obiekt niedogrzany, pokoje niewyremontowane, zdezelowane telewizory, łazienki... efkao świetna organizacja - uśmiechnięta obsługa (1) organizowałam tu komunię syna, dzięki p. Danusi można zorganizowac ją w taki... bea69 WIĘCEJ PROMOCJI (1) Jak dla mnie to hotel ok ale bez przesady ,gdyz wydaje mi się że nie które... gdanszczanin Polecam innym (2) Bylem tam z rodzina w niedziele na obiedzie .Trafilem tam przez przypadek... Janusz B. Bardzo ciekawy obiekt (1) Było to czego potrzebowałem - czystość w pokoju nienaganna, lokalizacja,... Klient biznesowy zosia - opinia (1) WSZYSTKO SUPER! i pokój i jedzonko i spa i obsługa i wogóle POLECAM! Cisza... zosia Patrycja - opinia (1) Dziękujemy Wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania naszego... Patrycja wygorowane ceny! (1) Jezdzilam wczesniej na basen bylo fajnie ceny ok ,za 1.5 godziny 25 zl jakie... Magdalena Chrzciny - BARDZO ZAWIEDZIONA !!! (1) W 2010 wyprawiałam w tym Hotelu Chrzciny synka. Wszystko wydawało się super.... MATYLDA Spełnione marzenie o cudownym weselu! (1) Wesele zorganizowane w Hotelu Amber okazało się strzałem w 10 i spełnieniem... Ola milo i dyskretnie (1) pokoik biznesowy przy restauracji w sam raz na dyskretne formalne spotkania... bragi ślub i wesele w Otominie cz.1 (1) Na TAK: W sierpniu tego roku spędziliśmy z moim mężem w Hotelu Otomin, dwa... K&Z polecam (1) Wszystkim polecam Hotel Otomin. Miła obsługa, ładne pokoje i okolica oraz... A. Lepiej być nie może (1) Piękny hotel w luksusowym, ale ciepłym stylu. Jedzenie przepyszne, nie... Katie B.