wspaniałe wesele! (1) Hotel Otomin jest wspaniałym miejsce na organizację wesela! Bardzo polecamy... Kasia i Łukasz Doskonała jakość spotkań biznesowych (1) Drugi raz organizowałam imprezę o charakterze biznesowym w hotelu Bartan.... LIla super (3) super obsluga super jedzonko przystepne ceny profesjonalizm. bardzo mile... agnieszka
Idealne miejsce na obiad,kolację (1) Witam wszystkie pary!!!Byłam z narzeczonym,który zaskoczył mnie fajną... Magdalena NIKOMU NIE POLECAM (3) Zdecydowanie odradzam ten Hotel, to chyba niedorzeczne żeby w pokoju było... Michal Klimatyczne miejsce (1) W Dworze Oliwskim spędziliśmy rocznicę ślubu. Urzekło nas położenie hotelu -... Anna Przepyszny Hamburgery (4) Wpadłem do restauracji bo niedaleko pracuje i muszę powiedzieć(napisać) że... Marek Przeuroczy hotel w Gdańsku ! (2) Hotel godny polecenia ! Przemiła,profesjonalna obsługa o niezwykle wysokiej... Dorota i Ania Kolacja weselna (1) Wspaniałe miejsce na impreze rodzinną taką jak kolacja weselna. Profesjonalna... Mateusz moje wesele (1) Nasza impreza weselna odbyla sie wlasnie w ''Oberzy pod lipami''. Wszystko... marta wesele (2) naprawdę super, dostaliśmy więcej niż oczekiwaliśmy, jedzenie bardzo smaczne,... Marta i Przemek 2011-08-13 Wesele marzeń!!!! (1) Witam, Wczoraj mieliśmy nasze wesele. Oranizacaja, sala, wysrój, jedzenie... MŁODA PARA Wart polecenia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Livalu. Hotel jest doskonale położony... Iwona i Paweł Sylwester 2010/2011 (2) Znakomita, profesjonalnie przygotowana impreza z dobrą muzyką dla ludzi w... Andrzej cudowne miejsce (1) Gorąco polecam, b.urokliwe miejsce, spokój cisza. Hotel-pałac czysty, kuchnia... Renata kategoryzacja hotelu (2) uważam że kategoryzacja hotelu i spa jest mocno naciągnięta .... w strefie... Henk IDEALNY POD KAZDYM WZGLEDEM (1) Hotel Morski zorganizowal nam wspaniale wesele. Obsługa bardzo profesjonalna,... MNKennish Wspaniale zorganizowane przyjęcie ślubne (1) Razem z mężem zorganizowaliśmy przyjęcie ślubne w Hotelu Bonum. Przygotowania... Joanna M.P. Hotel ok , ale to otoczenie ? (1) Hotel jest dobrze położony . Pokoje standartowe , trochę bezoosobowe , ale na... magda wesele (1) Polecam wszystkim organizację wesela w tym miejscu! My wybraliśmy opcję... Joanna Moszczyńska