WRAŻENIA POZYTYWNE (1) W czerwcu organizowałam wesele "Pod Lipami", od początku realizacji i... Magda nie polecam (1) ceny kosmiczne wręcz, biorąc pod uwagę jakość usług. Lokalizacja to jedyne co... vit "Szefowa" to jakieś nieporozumienie! (1) Zastanawiam się ile par nie napisało nic złego o tym miejscu, choć jestem... Rita
kuchnia ? (1) Obsługa kuchni daje wiele do życzenia. Spieprzyli mój dzień, a miało być tak... darek Przyjęcie weselne (1) Zorganizowaliśmy swoje wesele w Hotelu Renusz i mimo początkowych obaw,... Dobrawa POLECAM POLECAM POLECAM GORĄCO (2) Witam, chciałabym polecić wszystkim bardzo przytulny i pięknie położony hotel... Joanna Lejk Bez dwoch zdań polecam !!!! (1) Polecam miejsce bez żadnych wątpliwości , jest stosunkowo blisko wiec można... Magda Bardzo dobrze prowadzony hotel na wysokim poziomie. (1) Polecam wszystkim , ktorzy szukaja sali na impreze okolicznosciawa, jak... Pawel Dobra cena, odpowiedni standard (1) Zatrzymałam się w Hotelu Spójnia na dwie doby i jestem zadowolona z pobytu,... Martyna Jakość i smak potraw - to podstawa! (1) Spotkanie z przyjaciółmi - 1. danie, 2. danie, deser, czyli pełen komplet :)... Jackob Gebneralnie ok, ale niesmak jest. (2) czesto przyjeżdzam do tego hotelu na basen, potem zwykle kawa/herbata w... Karol Polecam (1) Co prawda nie korzystałam z hotelu ale robiliśmy tam uroczystość rodzinną.... matka i żona Wesele w Renuszu (1) 7 maja 2011 mieliśmy wesele w hotelu Renusz i czytając wcześniej różne opinie... D.M. Piwo ! (1) Piwo piliśmy w plastykowych kubeczkach - podobno brak szklanek, szkoda,... marek Kuchnia to tragedia (2) Byłam na szkoleniu z Biodermy ze znajomymi.. chodzimy na takie szkolenia co... Misia Swietne miejsce w samym centrum Gdanska (1) Jest to mniejszy hotel, w samym centrum na wyspie Spichrzow, do Dlugiego... Andrzej SZ. Podziękowanie za zorganizowanie imprezy jubileuszowej. (1) Serdecznie dziękujemy Pani Stanisławie za zorganizowanie i zaproszenie nas... Józef Tomf (z Małżonką) weekend za pół ceny (1) Miałam okazję poznać menu restauracji hotelowej podczas weekendu za pół ceny... Kaja Opinia trzykrotnego gościa... (1) Byliśmy trzykrotnie z moją partnerką w hotelu SPA "Trzy Stawy" i jedynie co... "Jan Chrzan" i Lisa N. Langfeldt Polecam (1) Miła obsługa Bardzo czysto,przytulne pokoje Super,polecam kris