Jakość i smak potraw - to podstawa! (1) Spotkanie z przyjaciółmi - 1. danie, 2. danie, deser, czyli pełen komplet :)... Jackob Gebneralnie ok, ale niesmak jest. (2) czesto przyjeżdzam do tego hotelu na basen, potem zwykle kawa/herbata w... Karol Polecam (1) Co prawda nie korzystałam z hotelu ale robiliśmy tam uroczystość rodzinną.... matka i żona
Wesele w Renuszu (1) 7 maja 2011 mieliśmy wesele w hotelu Renusz i czytając wcześniej różne opinie... D.M. Piwo ! (1) Piwo piliśmy w plastykowych kubeczkach - podobno brak szklanek, szkoda,... marek Kuchnia to tragedia (2) Byłam na szkoleniu z Biodermy ze znajomymi.. chodzimy na takie szkolenia co... Misia Swietne miejsce w samym centrum Gdanska (1) Jest to mniejszy hotel, w samym centrum na wyspie Spichrzow, do Dlugiego... Andrzej SZ. Podziękowanie za zorganizowanie imprezy jubileuszowej. (1) Serdecznie dziękujemy Pani Stanisławie za zorganizowanie i zaproszenie nas... Józef Tomf (z Małżonką) weekend za pół ceny (1) Miałam okazję poznać menu restauracji hotelowej podczas weekendu za pół ceny... Kaja Opinia trzykrotnego gościa... (1) Byliśmy trzykrotnie z moją partnerką w hotelu SPA "Trzy Stawy" i jedynie co... "Jan Chrzan" i Lisa N. Langfeldt Polecam (1) Miła obsługa Bardzo czysto,przytulne pokoje Super,polecam kris uczta dla podniebienia (1) Kupiłam kupony na Gruponie do tej restauracji gdyż zaciekawiło mnie oferowane... Beti Amazing place! (1) We've been there three days and fell in love with this place, interiors are... Galyna&Dmytro REWELACJA, SUPER, GORĄCO POLECAM (1) Byłam parę razy jedzenie bardzo smaczne i oryginalne.Miiła obsługa, wystrój... Ewelina z dziećmi STOP (3) Witam, dzisiaj byłam w restauracji w Dworze Oliwskim z małym dzieckiem (dwa... Barbara O Hotelu słów kilka (1) Villa bardzo ciekawa, widać już od samego wejścia, że o podwyższonym... Monika smacznie ale... (1) ...nic nie zmieni tego, że jest to restauracja hotelowa (z wejściem przez... KJ Agnieszka - opinia (2) Byliśmy w tym hotelu wraz z przyjaciółmi na balu :śledzikowym" co do... Agnieszka Hotel w którym czas się zatrzymał (2) Wspaniale spędzony czas, naprawdę! Odpoczęliśmy jak nigdy. Choć raz mogliśmy... Aneta Niespodziewanie przyjemny wieczór (1) Duży wybór smacznych dań, dobre wino oraz bardzo pozytywnie nastrajająca... gość