Amazing place! (1) We've been there three days and fell in love with this place, interiors are... Galyna&Dmytro REWELACJA, SUPER, GORĄCO POLECAM (1) Byłam parę razy jedzenie bardzo smaczne i oryginalne.Miiła obsługa, wystrój... Ewelina z dziećmi STOP (3) Witam, dzisiaj byłam w restauracji w Dworze Oliwskim z małym dzieckiem (dwa... Barbara
O Hotelu słów kilka (1) Villa bardzo ciekawa, widać już od samego wejścia, że o podwyższonym... Monika smacznie ale... (1) ...nic nie zmieni tego, że jest to restauracja hotelowa (z wejściem przez... KJ Agnieszka - opinia (2) Byliśmy w tym hotelu wraz z przyjaciółmi na balu :śledzikowym" co do... Agnieszka Hotel w którym czas się zatrzymał (2) Wspaniale spędzony czas, naprawdę! Odpoczęliśmy jak nigdy. Choć raz mogliśmy... Aneta Niespodziewanie przyjemny wieczór (1) Duży wybór smacznych dań, dobre wino oraz bardzo pozytywnie nastrajająca... gość Miejsce z urokiem (1) Odnosząc się do negatywnych opinii chciał bym zwrócić uwagę że z tego co się... Henio z rodzinką Mireczka - opinia (1) Polecam ten hotel.Miła atmosfera..Bardzo miła obsługa-pozdrawiam Panie z... Mireczka nadzwyczajny hotel (1) Doskonała, niezwykle miła i uprzejma obsługa - to wielki atut tego hotelu.... Małgorzata walentynki 2011 (1) w tym roku postanowliśmy spędzić wlentynki w hotelu Górski. wybraliśmy Pakiet... Przemek ZADOWOLONY (1) Po prostu lubię to miejsce, a w szczególności ogród, gdzie zostawiam... Wojtek WBA szkoda :( (2) Obiekt pieknie położony, ciekawie zaaranżowany, ale... podejście do klienta i... goo manicure (1) Byłam na zabiegach manicure i pecicure u Pani Ani. Niezwykle mila osoba.... beata Polecam z punktu widzenia gościa weselnego! (1) W grudniu byłam na weselu w tej restauracji i muszę przyznać, że była to... Iwona Porażka jak można odmówić przyjęcia gości do hotelu (1) Witam Czytam z sympatią opinie na temat państwa hotelu podzielam opinie moich... Angelika Wesele (1) Wraz juz z moim mezem zorganizowalismy wesele w Hotelu Otomin. Zdecydowanie w... Z&T naprawdę udany, niezapomniany Sylwester (2) bez przekonania dałam się namówić na Sylwestra w tym hotelu znajomym i bardzo... Luise Wyśmienita kuchnia i znakomita obsługa w Hotelu Victoria ! (1) Jestem mile zaskoczona Hotelem Victoria. Niedawno moi rodzice obchodzili w... Sylwia