Polecamy (1) Dnia 02.10.2010 w sali Zielonej odbyło się nasze wesele. Wybraliśmy ten... Zbyszek Na wypoczynek (1) Świetne miejsce na krótki wypoczynek i wyciszenie się. Piękne wnętrza, pyszna... Bartek Duży komfort w przystępnej cenie (1) Jestem miło zaskoczony wypoczynkiem w hotelu Falko. Hotel o dobrym... Rafał
Dziwne, że kazdy komentarz dotyczy innej imprezy-wygląda to na reklamę (2) Hotel kiepski, wystrój pozostawia wiele do życzenia, jedzenie niesmaczne.... Stanisław zdecydowanie nie polecam (1) Pomimo wcześniejszego ustalenia ilości osób obiad przygotowali na większą... M 24 godziny (1) Przyjazd-parking,brak wydzielonych sekcji dla gości hotelu i restauracji.... Piotr Kiepska obsługa wyśmienite jedzenie. (1) Jedzenie wyśmienite, czegoś tak dobrego dawno nie jadłam, ale mam... mieszkanka Sopotu Adi - opinia (1) Bardzo dobra kaczka (ziemniaków mogło być więcej), krem brulle też znakomity,... Adi nie przyjemna obsługa w recepcji (2) chiałam zwrócic tylko uwage na małe problemy z basenem wczoraj wybrałam się... karolina Tanio i wystarczająco (1) Za niewygórowaną cenę 185zł za pokój jednoosobowy mamy: czysty schludny... Jarek Polecamy (1) Bardzo dziękujemy za zorganizowanie naszego wesela - wszystko wyszło... Ania&Krzysiek W. Wesele w Oberży Pod Lipami (1) Zaniepokoiła mnie ostatnia opinia pt.,,Porażka", ponieważ mam zarezerwowany... Agnieszka z wielkim rozczarowaniem odradzam (2) Rozczarowaliśmy się, o ile budynek, parking, wnętrze, ogródek i zieleń... marecki Fantastyczne miejsce (1) Bardzo sympatyczna obsługa, która jak widać do każdego podchodzi... Warszawiak Świenty hotel na wakacje nad morzem w wyższym standardzie (1) Świetny hotel na rodzinne wakacje nad morzem. Na prawdę wysoki standard,... Chico Porażka!!!!!!!! (1) Ten lokal bazuje na renomie która sobie wyrobił kilka lat temu.Jednak teraz... Gość weselny Polecam (1) Bardzo przyjemnie, pokoje zadbane. Świetna lokalizacja, smaczne... Olga dobra restauracja (1) Polecam restaurację, bardzo smaczne jedzenie w przystępnych cenach. Warto się... muerte gorąco wszystkim polecam (1) Byłam w hotelu Górskim ostatnio na imprezie okolicznościowej i wiele razy na... Angela Bardzo fajny hotel (1) Chyba konkurencja to napisała,. WSTYD. Jak ten hotel jest brzydki to już... piotr