Wspaniałe wesele (1) W minionym miesiącu byłam gościem na dużym weselu w Villi Palladium. Jestem... Dominika Polecam na wesela (1) Również zgadza się opinią poprzednika. Udane wesele mojej córki, które odbyło... mama pani Młodej , bożena Hotel Amber- godny polecenia! (1) Hotel Amber wybraliśmy jako miejsce zorganizowania naszego przyjęcia... Asia i Tomasz
Zabiegi pielęgnacyjne w Spa (1) Korzystałam z odnowy biologicznej hotelu, miałam zabieg pielęgnacyjny na... Jagoda hotel Vega (1) Witam:)W Hotelu Vega byliśmy na wakacjach z rodzinka:)Był to naprawdę... Joanna POLECAMY! (1) Najserdeczniejsze podziękowania dla Pani Dyrektor i pracowników hotelu... Izabela i Jan P. Polecamy (1) Dnia 02.10.2010 w sali Zielonej odbyło się nasze wesele. Wybraliśmy ten... Zbyszek Na wypoczynek (1) Świetne miejsce na krótki wypoczynek i wyciszenie się. Piękne wnętrza, pyszna... Bartek Duży komfort w przystępnej cenie (1) Jestem miło zaskoczony wypoczynkiem w hotelu Falko. Hotel o dobrym... Rafał Dziwne, że kazdy komentarz dotyczy innej imprezy-wygląda to na reklamę (2) Hotel kiepski, wystrój pozostawia wiele do życzenia, jedzenie niesmaczne.... Stanisław zdecydowanie nie polecam (1) Pomimo wcześniejszego ustalenia ilości osób obiad przygotowali na większą... M 24 godziny (1) Przyjazd-parking,brak wydzielonych sekcji dla gości hotelu i restauracji.... Piotr Kiepska obsługa wyśmienite jedzenie. (1) Jedzenie wyśmienite, czegoś tak dobrego dawno nie jadłam, ale mam... mieszkanka Sopotu Adi - opinia (1) Bardzo dobra kaczka (ziemniaków mogło być więcej), krem brulle też znakomity,... Adi nie przyjemna obsługa w recepcji (2) chiałam zwrócic tylko uwage na małe problemy z basenem wczoraj wybrałam się... karolina Tanio i wystarczająco (1) Za niewygórowaną cenę 185zł za pokój jednoosobowy mamy: czysty schludny... Jarek Polecamy (1) Bardzo dziękujemy za zorganizowanie naszego wesela - wszystko wyszło... Ania&Krzysiek W. Wesele w Oberży Pod Lipami (1) Zaniepokoiła mnie ostatnia opinia pt.,,Porażka", ponieważ mam zarezerwowany... Agnieszka z wielkim rozczarowaniem odradzam (2) Rozczarowaliśmy się, o ile budynek, parking, wnętrze, ogródek i zieleń... marecki Fantastyczne miejsce (1) Bardzo sympatyczna obsługa, która jak widać do każdego podchodzi... Warszawiak