fantastyczne miejsce (1) Hotel jak najbardziej w porzadku - w pelni zasluzone 4 gwiazdki. Obsluga b... miller Jestem zadowolona (1) Impreza na kilkanaście osób. Wcześniej ustalona i uzgodniona. Rzetelne... Krystyna G Polecam na 1000% (1) Dnia 10.07.2010r organizowałam swój ślub w tym hotelu i jestem bardzo... Malwina
polecam. (2) nie drogo. milo sympatycznie! malo kanalow telewizyjnych... an. Wspanaile miejsce, obsuga itd. (1) Bylismy na urlopie w Polsce. na stale mieszkamy w Australii. Spedzilismy z... Andrew Olszanowski slub:) (1) chcialabym bardzo serdecznie podziekowac pracownikom hotelu faltom za cudowne... marta Urodziny (1) Witam. 19 czerwca mój mąż miał urodziny, które obchodzilismy w niewielkim... Hania Dobry hotel (1) Pozytywy - bardzo na tak marynistyczny charakter tj.wystroj hotelu, buffet... nawakacjach mm - opinia (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i uprzejmości obsługi. Szczególne... mm Dla wszystkich którzy cenią spokój i ciszę (1) Opinię przedstawiłem wczesniej Zbigniew Pokorniecki Jadwiga - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu, to już nie moja pierwsza... Jadwiga Hotel R E W E L A C J A ! ! ! ! ! ! ! ! ! (1) Jest to najlepsza resteuracja w jakiej byłem. Obsługa super, jedzenie... murphy Podziękowania (1) Niedawno organizowałam przyjęcie urodzinowe dla Cioci. Przyznam się szczerze... Basia Miło i spokojnie! (1) Piekne urokliwe miejsce na obrzeżach miasta. Standard wysoki, kuchnia... Antonina Super!!!Polecam!!!!..:) (1) Super Hotel i Spa ...profesjonalne i godne polecenia ..Miła atmosfera..:) Monika i Ania Komunia (1) Jestem zachwycony obsługą i zorganizowaniem Komunii mojego dziecka .Pełen... piotr sylwia - opinia (1) super wesele było sylwia sam zdecyduj (1) Hotel w pięknym pałacyku, śliczny park, piwniczny pub. Dobre miejsce na... Tomek Słaby Hotel (1) Spędzałem Weekend wraz z narzeczoną w Hotelu Gryf. Co mnie zraziło to podczas... Cinek Milka - opinia (1) Byliśmy w Bartanie na weselu przyjaciół. Piękna sala, przemiła... Milka