naprawdę udany, niezapomniany Sylwester (2) bez przekonania dałam się namówić na Sylwestra w tym hotelu znajomym i bardzo... Luise Wyśmienita kuchnia i znakomita obsługa w Hotelu Victoria ! (1) Jestem mile zaskoczona Hotelem Victoria. Niedawno moi rodzice obchodzili w... Sylwia było super (2) Smaczne jedzenie, bardzo miła obsługa, fajny wystrój, świetnie się bawiłem i... ........
Hotel z przyszłościa (1) Chcę napisać, że od jakiegoś czasu obserwuję dynamiczny rozwój Hotelu Faltom-... Anna chrzest (1) Witam Robiliśmy chrzciny w hotelu Górskim ... zawsze korzystaliśmy z usług... gość Naprawdę polecam!!!1 (1) Kilka dni temu wyprawialiśmy z mężem roczek naszej córki. Było naparwdę... karola2512 Super lokalizacja! (1) Spędziliśmy z dziewczyną w hotelu Bursztyn sylwestra - było super. Pokój z... Bizon Niezadowolony klient - opinia (1) Niestety nie polecam owej restauracji, byłem wręcz niezauważony. Obsługa... Niezadowolony klient Impreza okolicznosciowa WESELE (1) REWELACJA Uważam,że lokal jest na wysokim poziomie,dla pani menager Danki... hanexiss Sylwester 2010/11 (1) Plusy: Smaczne jedzenie, zgodne z menu (poza brakiem fontanny czekolady -... marcin Warty polecenia (1) Byłam z chłopakiem i znajomymi w Gdańsku na wypadzie. Hotel świetnie położony... Magda Polecamy :) (1) Oboje z moją obecną Żoną mielismy potrzebę szybkiego zorganizowania kolacji... mm Znakomita lokalizacja, fantastyczna kuchnia (1) Mieliśmy okazję skorzystać z usług Restauracji Hotelu "Królewski" podczas... Grażyna & Mirosław Gorąca polecam! (1) Bardzo miło będę wspominał pobyt w tym rodzinnym hotelu. Zbigniew rewelacja (1) Bardzo gorąco polecam to miejsce. Profesjonalne podejście do klienta a do... piosenkarz Wesele w Dworze Prawdzica (1) Wesele we wrześniu w Dworze Prawdzica na którym była gościem, okazało się... Misia Uroczy, przytulny, komfortowy (1) Jak najbardziej polecam :-) Pokoje o wysokim standardzie, przytulne. Obsługa... Joanna Miejsce z klasą... (1) Co prawda przepychu nie ma, ale jest nienagannie czysto, piękne wnętrze,... Wojtek sylwester (1) Od 3 lat spędzam sylwestra w Dworze Prawdzica, ostani raz był bardzo... imprezowiczka sylwestrowa Chce się wrócić do tego hotelu (1) Wyjątkowo dogodna lokalizacja Czysty, przestronny, nowocześnie wyposażony... Hanna Żelichowska