Uroczy, przytulny, komfortowy (1) Jak najbardziej polecam :-) Pokoje o wysokim standardzie, przytulne. Obsługa... Joanna Miejsce z klasą... (1) Co prawda przepychu nie ma, ale jest nienagannie czysto, piękne wnętrze,... Wojtek sylwester (1) Od 3 lat spędzam sylwestra w Dworze Prawdzica, ostani raz był bardzo... imprezowiczka sylwestrowa
Chce się wrócić do tego hotelu (1) Wyjątkowo dogodna lokalizacja Czysty, przestronny, nowocześnie wyposażony... Hanna Żelichowska nie zbyt przyjemnie (1) zupełnie nie czuliśmy atmosfery tego pensjonatu, niby ok ale tak nerwowo i... zbych warte polecenia (1) hotel na poziomie...bardzo miła obsługa,dobra kuchnia...miłe... DAWID T Rewelacja ! (1) Moje kochanie zaprosiło mnie na naszą rocznice na weekend. Cieszyłam się... Martyna i Darek super (1) oceny same mówią za siebie , tam chce się być ! Tadeusz Magda - opinia (1) Stylowe i piękne miejsce w samym sercu Sopotu. Świetna lokalizacja i miła... Magda Świetny klimat, wyjątkowy design, rewelacyjna lokalizacja (1) Co tu się rozpisywać... dla mnie każdy kolejny Sopot to już tylko Hotel... Tomasz Rewelacja (4) Polecam wszystkim, przede wszystkim parom, ktore chcą miło i ciekawie spędzić... Pszczolkaa1988 andrzejki (1) Polecam super imprezę andrzejkowy,bardzo fajny dj, pyszne jedzenie, obsługa... małgorzata z mężem Uroczy Hotel na Gdańskiej Starówce (1) Nie wątpliwie to jeden z najbardziej uroczych Hoteli zlokalizowany na Starym... Andre Ewa i Mirosław Dułak - opinia (2) Polecam wszystkim osobom które chcą zorganizowac przyjęcie, wesele bądź... Ewa i Mirosław Dułak Wspaniałe wesele (1) W minionym miesiącu byłam gościem na dużym weselu w Villi Palladium. Jestem... Dominika Polecam na wesela (1) Również zgadza się opinią poprzednika. Udane wesele mojej córki, które odbyło... mama pani Młodej , bożena Hotel Amber- godny polecenia! (1) Hotel Amber wybraliśmy jako miejsce zorganizowania naszego przyjęcia... Asia i Tomasz Zabiegi pielęgnacyjne w Spa (1) Korzystałam z odnowy biologicznej hotelu, miałam zabieg pielęgnacyjny na... Jagoda hotel Vega (1) Witam:)W Hotelu Vega byliśmy na wakacjach z rodzinka:)Był to naprawdę... Joanna POLECAMY! (1) Najserdeczniejsze podziękowania dla Pani Dyrektor i pracowników hotelu... Izabela i Jan P.