było super (2) Smaczne jedzenie, bardzo miła obsługa, fajny wystrój, świetnie się bawiłem i... ........ Hotel z przyszłościa (1) Chcę napisać, że od jakiegoś czasu obserwuję dynamiczny rozwój Hotelu Faltom-... Anna chrzest (1) Witam Robiliśmy chrzciny w hotelu Górskim ... zawsze korzystaliśmy z usług... gość
Naprawdę polecam!!!1 (1) Kilka dni temu wyprawialiśmy z mężem roczek naszej córki. Było naparwdę... karola2512 Super lokalizacja! (1) Spędziliśmy z dziewczyną w hotelu Bursztyn sylwestra - było super. Pokój z... Bizon Niezadowolony klient - opinia (1) Niestety nie polecam owej restauracji, byłem wręcz niezauważony. Obsługa... Niezadowolony klient Impreza okolicznosciowa WESELE (1) REWELACJA Uważam,że lokal jest na wysokim poziomie,dla pani menager Danki... hanexiss Sylwester 2010/11 (1) Plusy: Smaczne jedzenie, zgodne z menu (poza brakiem fontanny czekolady -... marcin Warty polecenia (1) Byłam z chłopakiem i znajomymi w Gdańsku na wypadzie. Hotel świetnie położony... Magda Polecamy :) (1) Oboje z moją obecną Żoną mielismy potrzebę szybkiego zorganizowania kolacji... mm Znakomita lokalizacja, fantastyczna kuchnia (1) Mieliśmy okazję skorzystać z usług Restauracji Hotelu "Królewski" podczas... Grażyna & Mirosław Gorąca polecam! (1) Bardzo miło będę wspominał pobyt w tym rodzinnym hotelu. Zbigniew rewelacja (1) Bardzo gorąco polecam to miejsce. Profesjonalne podejście do klienta a do... piosenkarz Wesele w Dworze Prawdzica (1) Wesele we wrześniu w Dworze Prawdzica na którym była gościem, okazało się... Misia Uroczy, przytulny, komfortowy (1) Jak najbardziej polecam :-) Pokoje o wysokim standardzie, przytulne. Obsługa... Joanna Miejsce z klasą... (1) Co prawda przepychu nie ma, ale jest nienagannie czysto, piękne wnętrze,... Wojtek sylwester (1) Od 3 lat spędzam sylwestra w Dworze Prawdzica, ostani raz był bardzo... imprezowiczka sylwestrowa Chce się wrócić do tego hotelu (1) Wyjątkowo dogodna lokalizacja Czysty, przestronny, nowocześnie wyposażony... Hanna Żelichowska nie zbyt przyjemnie (1) zupełnie nie czuliśmy atmosfery tego pensjonatu, niby ok ale tak nerwowo i... zbych warte polecenia (1) hotel na poziomie...bardzo miła obsługa,dobra kuchnia...miłe... DAWID T