podziękowanie (1) Gościłam w Hotelu w ramach PAKIETU WIELKANOCNEGO. Jestem bardzo zadowolona.... Danuta Orłowska brawo dla szefa kuchni (1) brawo dla szefa kuchni witam ,miałem przyjemność skorzystac z imprezy... gosc Rewelacyjny klimat w Pubie Charlie (1) Byłem ostatnio w Haffnerze na degustacji wina, która co prawda szybko nam się... Ł.Ch.
Gdony polecenia. (1) Super lokalizacja, miła obsługa, smaczne jedzenie. Rycci Agnieszka - opinia (1) Latem, razem z moim narzeczonym spedziliśmy tu bardzo miłe chwile. Hotel... Agnieszka Dziękuje za miły wieczór (1) Miałam okazje bawić się wczoraj na dniu kobiet w Faltomie. Było rewelacyjnie.... Katarzyna Wspaniała kuchnia, profesjonalna obsługa (1) Miałem przyjemność zorganizować szkolenie dla kadry menadżerskiej. Jako... Marcin Kowalski Przepyszna kuchnia (1) Super miejsce na wszelkie imprezy rodzinne. Przemiła obsługa, kameralna... Anna Gorąco Polecam! Miejsce subtelne i eleganckie! (1) Wspaniała ciepła atmosfera. Miejsce niezwykle eleganckie. Piękny wystrój... Gość przepiękne i wyjątkowe miejsce dla wymagających (1) extra wspaniale kristof Walentynkowa kolacja (1) Spedzilismy niezapomniany, romantyczny wieczor w restauracji Rozowej, przy... Misia delicje i dobry nastrój (1) Nie zgadzamy sie z niepochlebną opinią o restauracji Wave. Naszym zdaniem... morawa krzysiekg82 - opinia (1) super hotel, przystępne ceny. bardzo "świeży", piękny, ładnie wykończony.... krzysiekg82 Jestem mile zaskoczona (1) Kiedyś byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego Hotelu. Kiedyś wybraliśmy... Monika Uroczy pobyt (1) Byliśmy na Balu Walentynkowo - Karnawałowym. Świetna infrastruktura hotelu -... Szczęśliwa... WALENTYNKI 2010 (1) Skorzystaliśmy z pakietu walentynkowego oferowanego przez Hotel Górski,... łukasz i ola impreza karnawałowa (1) Polecam wszystkim ktorzy chca potanczyc sobie. Muzyka idealnie dobrana przez... wiolak Świetna restauracja! (2) Jestem bardzo zadowolony z wizyty w restauracji w tym hotelu. Wpadłem tam... Jarek Godny polecenia (1) Polecam zarówno na pobyty biznesowa jak i dla turystów, dobra lokalizacja,... Wiktor SYLWESTER 2009/2010 (1) BARDZO GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM BYŁO FAJNIE FAJNIE I PRZYJEMNIE I IMPREZA DO... GOŚĆ