Hotel z klasą (2) Hotel dobrze usytuowany z miłą obsługą i bardzo dobrą kuchnią. Wyśmienite... Mari i Jolka Rewelacyjne przyjęcie (1) Miałem okazję uczestniczyć ostatnio w przyjęciu weselnym w Hotelu Faltom i... Andrzej Szablowski Super zabawa (1) Wybraliśmy się na wieczór hiszpański z przyjaciółmi właściwie świętować ich... Anka
Wspomnienia po zabawie karnawałowej (1) Jezeli chcecie się dobrze bawic przy swietnej muzyce a do tego wypocząc na... Mika Pozostwia wiele do zyczenia (1) jedynym plusem jest lokalizacja, bo na pewno hotel nie jest tani biorąc pod... Nana pozytywnie (2) W poniedziałek wieczorem wraz z mężem wybraliśmy się na kolację do Radissona.... Halina POLECAM (1) Jestem osobą, która lubi jeść poza domem. W tej restauracji byłam parę razy... Basia Sz. Polecam!!! (1) Przyjemne miejsce. Miła obsługa. Poznałem też właściciela. Bardzo kulturalny,... jaro.jarm Klacja w RESTAURACJI WAVE (1) Z przykrością muszę stwierdzić że jakości kuchni w restauracji WAVE... Davinci Restauracja in Azja (1) Bylismy dzisiaj na kolacji w restauracji in Azja w Hotelu Sheraton. Ceny nie... Alan Spacer wokół jeziora i obiad z rodzina (1) Najpierw weekendowy spacer wokół jeziora z rodziną, potem obiadek w... Marta sylwester 2009/2010 (1) Było super, a jedzonko zwłaszcza na stole wiejskim smakowite. Muzyka tak... Korymila Hotel w ładnym położeniu (1) Hotel dobrze usytuowany z miłą obsługą. Minusem jest brak atrakcji. Jedyny... Mari i Jola Hotel z klasą (1) Hotel dobrze usytuowany z miłą obsługą i bardzo dobrą kuchnią. Wyśmienite... Mari i Jolka rewelacja!!!!!! (1) Wspaniały Sylwester 2009. Diabielski sylwester to najlepsza impreza na... madzix25 Miko - opinia (1) polecam,na weselną, kameralną ( do max. 40.osób) obiado-kolację.Ładnie... Miko Polecam (1) Polecam hotel Górski, wybraliśmy się na bufet niedzielny, z czystym sumieniem... dominika Miejsce godne polecenia (1) Miła obsługa, pyszne jedzenie, skorzystałam z rodziną z brunchu... ula 6 za dodatkowe atrakcje... (1) w postaci pleśni i grzyba na ścianach oraz woń wydobywającą się z umywalki..... K.K aneta - opinia (1) Bardzo miła, serdeczna atmosfera, jedzenie bardzo dobre, urozmaicone i w... aneta