Darek - opinia (1) W restauracji Mitro odbył się nasz obiad po ślubie. Gdy dojechaliśmy na... Darek Hotel rzeczywiście z duszą (1) Ten Hotel polecam wszystkim, którzy cenią sobie jakość i kulturę obsługi. Na... Miro Super Lokal (1) Wesele jak najbardziej polecam w hotelu Orle! Obsługa znakomita, jedzenie... Panna Młoda
Cena w tym przypadku = jakosć (1) Najważniejsze co Grand Hotel może nam za proponować to : prywatność,... Marcin Węgrzyn Tragedia (1) Rezerwacja telefoniczna przebiegła w miłym klimacie, obsługa uprzejma itd.... fire Managerostwo (1) Uprzjmię informuję, że jeśli przypadkiem przydarzy sie Państwu, ze pewna... Jaom cudowne jedzonko u szefa kuchni Pana Stasia (1) Chciałabym polecić wszystkim osobom zakochanym pokoiki w hoteliku Bayjonn w... Msjka z Gdynii Rewelacyjny hotel (1) Dzielę się swoją opinią świeżo po spotkaniu firmowym, którego byłem... Event Manager super restauracja, jedzenie wysmienite a obsługa rewelacja!!!!! (1) Każdemu kto chce organizować wesele lub inną impreze okolicznościową polecam... Magda i Sebastian Karpik Zawiedziona (1) 19 września 2009 bylam na weselu w tym lokalu . Powiem szczerze ,że porażka.... rumianek wrażenia (1) szkoda ze winda jeżdzi tylko do 4-go piętra-jest sześć SZKODA ZE CHCĄC... KLAUS polecam (1) Często odwiedzam ten lokal z rodzinką. Jedzenie przepyszne, zwłaszcza pierogi... GW Pozdrowienia (1) Bardzo fajna lokalizacja, hotel tuż przy plaży, miły personel, czysto w... Ada mg - opinia (1) co ja dużo będę mówić. wszystko było po prostu świetnie. Od przywitania gości... mg hotel - opinia (1) price has no relation to the quality of this hotel, in my opinion The hotel... hotel MONIKA I PAWEŁ KOPEĆ (1) Graco polecamy wszystkim,którzy poszukują odpowiedniego miejsca na przyjęcie... Monika i Paweł Kopeć Cudo hotelik (1) Hotel I klasa. Ceny przystepne. Kuchnia wspaniała. Super osbługa. Domowy... Charlioso organizacja przyjęcia weselnego (1) Tym , którzy zastanawiają się gdzie zorganizować wesele swoich dzieci... R i K Nowak SUPER - POLECAM (1) Zamowilem kawe mrozona z bita smietana , w innym sopockim hotelu 5-cio... piotr g. Jak najbardziej polecam. (1) Hotel Pałac Wieniawa przypadł mi do gustu właściwie w każdym aspekcie.... N.S.