Wspaniała restauracja z nutką histrorii (1) Wybrałem się z moją dziewczyną na kolacje z okazji pierwszej rocznicy naszego... Kuba Baranowicz Bardzo polecamy (1) Nazwa Sheraton zobowiązuje . I nie zawiedlismy się ! Bylismy na... Jeremi Super (1) Wszystkim co wymagają i lubią perfekcyjną kuchnię, nie patrza na ceny-polecam... Krzysztof
Wspaniała Atmosfera (1) Rewelacyjne miejsce na spotkania z Klientami .Przepyszna kuchnia i... Caviste Komfortowo, kameralnie, smacznie, gościnnie (1) Opinię przekazuję w imieniu gości, zaproszonych przez moją firmę. Piękne... gdańszczanka naprawdę super (1) jak nasza chora córeczka, płakała przez całą noc, o 3 w nocy, kelner bez... marta chętnicka wesele (1) Polecam !!! Bardzo profesjonalna obsługa ,tak jak trzeba ;-) bartaga Super! (1) Najlepsza w jakiej byłam! Potrawy wyborne, odpowiednio podane. Ciężko... Monka Polecam (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić pokoje hotelowe Pod Lipami,... Anna J. Warto! (1) Wszystko nowe, czyste i oryginalne. Polecam. Marcin godny polecenia (1) Pełen profesjonalizm i bardzo miła obsługa. Panie pokojowe bardzo opiekuńcze... Anna Nie mozna zle powiedziec (1) Staff hotelu zawsze przyjazny i usmiechniety, czy to recepcja, czy... Gosc hotelu dyskryminujący (1) Poczułam sie bardzo nie przyjemnie, gdy poprosiłam recepcjonistę (nie... Lidia Miło i komfortowo (1) Wizyta w Gdańsku, delegacja. Jedna noc spędzona w VE. Z czystym sumieniem... Ł.B. kameralna restauracja i świetna kuchnia (1) polecam serdecznie restaurację opera. Piekna sceneria i miejsce restauracji... Joanna Hotel z tradycją (1) Fantastyczny obiekt! Fantastyczne położenie! Bardzo miła i kompetentna... Sparrow 5 gwiazdek = 5 uwag (1) 1* Luksusowa łazienka bez zapowiadanych pantofli i szlafroków(szczęśliwie nie... Wojciech Lewandowski wspanialy wypoczynek w Holelu Lival (1) Wraz z moja rodzina uwielbiam morze i staram sie co roku spedzic chociaz... Kinga Tarnowska UROKLIWE I WSPANIAŁE MIEJSCE !!!!! (1) Miałam przyjemnośc organizować w Państwa hotelu najważniejszą w moim zyciu... Katarzyna i Grzegorz jeśli rezerwujecie - uwaga żeby was nie wysłali spać na plaże !!! (1) znając drugi z hoteli tej firmy w trójmiescie, w początku lipca... Krzysztof Zaborowski.