Rewelacyjny hotel (1) Dzielę się swoją opinią świeżo po spotkaniu firmowym, którego byłem... Event Manager super restauracja, jedzenie wysmienite a obsługa rewelacja!!!!! (1) Każdemu kto chce organizować wesele lub inną impreze okolicznościową polecam... Magda i Sebastian Karpik Zawiedziona (1) 19 września 2009 bylam na weselu w tym lokalu . Powiem szczerze ,że porażka.... rumianek
wrażenia (1) szkoda ze winda jeżdzi tylko do 4-go piętra-jest sześć SZKODA ZE CHCĄC... KLAUS polecam (1) Często odwiedzam ten lokal z rodzinką. Jedzenie przepyszne, zwłaszcza pierogi... GW Pozdrowienia (1) Bardzo fajna lokalizacja, hotel tuż przy plaży, miły personel, czysto w... Ada mg - opinia (1) co ja dużo będę mówić. wszystko było po prostu świetnie. Od przywitania gości... mg hotel - opinia (1) price has no relation to the quality of this hotel, in my opinion The hotel... hotel MONIKA I PAWEŁ KOPEĆ (1) Graco polecamy wszystkim,którzy poszukują odpowiedniego miejsca na przyjęcie... Monika i Paweł Kopeć Cudo hotelik (1) Hotel I klasa. Ceny przystepne. Kuchnia wspaniała. Super osbługa. Domowy... Charlioso organizacja przyjęcia weselnego (1) Tym , którzy zastanawiają się gdzie zorganizować wesele swoich dzieci... R i K Nowak SUPER - POLECAM (1) Zamowilem kawe mrozona z bita smietana , w innym sopockim hotelu 5-cio... piotr g. Jak najbardziej polecam. (1) Hotel Pałac Wieniawa przypadł mi do gustu właściwie w każdym aspekcie.... N.S. Sheraton - polecamy (1) Dobrze oceniam nowy sopocki Hotel Sheraton. zarowno wytroj - elegancki ,... Josef bardzo pyszne jedzenie, miła obsługa (1) Polecam wszystkim. My zorganizowaliśmy tam chrzciny synka. Jedzenie było... Katarzyna było super... (1) Obsługa perfekcyjna.. Miłe,pomocne Panie pokojowe.. Sympatyczni... Gość konieczna zmiana organizacji pracy!!! (1) Niestety zła organizacja pracy kuchni i obsługi kelnerskiej spowodowała... Karolina obsługa nie staje na wysokości zadania - grunt to myśleć!!!!! o kliencie!!!!!| (1) Do restauracji trafiliśmy w dniu, kiedy w Gdyni było rzeczywiście tłoczno... Beata z rodziną Polecam (1) Restauracja w Hotelu przy trasie na Warszawe. Raz na jakis czas przyjezdzamy... SM Hotel Wolne Miasto (1) Wspaniałe wnętrza Hotelu, doskonała obsługa Mirek