Sheraton - polecamy (1) Dobrze oceniam nowy sopocki Hotel Sheraton. zarowno wytroj - elegancki ,... Josef bardzo pyszne jedzenie, miła obsługa (1) Polecam wszystkim. My zorganizowaliśmy tam chrzciny synka. Jedzenie było... Katarzyna było super... (1) Obsługa perfekcyjna.. Miłe,pomocne Panie pokojowe.. Sympatyczni... Gość
konieczna zmiana organizacji pracy!!! (1) Niestety zła organizacja pracy kuchni i obsługi kelnerskiej spowodowała... Karolina obsługa nie staje na wysokości zadania - grunt to myśleć!!!!! o kliencie!!!!!| (1) Do restauracji trafiliśmy w dniu, kiedy w Gdyni było rzeczywiście tłoczno... Beata z rodziną Polecam (1) Restauracja w Hotelu przy trasie na Warszawe. Raz na jakis czas przyjezdzamy... SM Hotel Wolne Miasto (1) Wspaniałe wnętrza Hotelu, doskonała obsługa Mirek niezadowolona - opinia (1) nie profesjonalne podejscie do klienta. od tygodnia czekamy od laskawej pani... niezadowolona Kamilka - opinia (1) Gratuluję rewelacyjnej obsługi pełen profesjonalizm, obsługiwał nas bardzo... Kamilka Pierwsza klasa (1) Dania pyszne, serwowane z dużą dbałością o prezentację. Miłe urozmaicenie od... Violetta Rewelacja! (1) Niepowtarzalny klimat, swietna kuchnia i przede wszystkim mila i usmiechnieta... Krzysiek bardzo dobra kuchnia i miła atmosfera (1) Elegancka restauracja na kazda okazje, rodzinne spotkania, rocznice,... mucha MASAKRA!!!!! (1) Wyposarzenie tragiczne,stare meble,niedoprana poscieli... Czeslaw Jesteśmy pod wrażeniem (1) Podczas naszego pobytu w Hotelu Faltom potwierdziły się tylko znakomite... Dorota Zakrzewska Andrzej - opinia (1) Sympatyczne miejsce, przemiła obsługa, doskonała kuchnia. Polecam! Andrzej Polecamy (1) Z hotelu Górskiego zamawialiśmy catering na imprezę firmową . Od menagera... Muskat & Wicher Nieruchomości polecam (1) Miła atmosfera, profesjonalna obsługa na najwyzszym poziomie i raj dla... smakoszka Bardzo pozytywnie (1) Odwiedziłem ostatnio hotel Sheraton, po prostu wpadłem na niedzielną... Zbigniew Miło ale (1) Osobiście najbardziej smakowały mi dania dla dzieci Moja -sałatka cezar -... Mariusz Bzdura (1) Totalnie nie zgodzę się z tym co napisała osoba poniżej.Również z moim... Domi