Mieszkac tu to przyjemnosc. (1) To piekna zabytkowa kamienica a w niej hotelik. Polozony na najpiekniejszej... zofia Rewelacja ! (1) Ten hotel jest częstym miejscem moich spotkam z przyjaciółmi i mam o min... Apolonia B restauracja trzymająca standard (1) Kiedy kilka razy w roku wybieram restaurację na różnego rodzaju spotkania, i... Krystyna G
Lokal super - personel jedzenie, kiepskie (2) Powiem krótko - Lokal naprawde fajny, wystrój, lokalizacja - super. Minusy -... Tomek Wyśmienite jedzenie (2) Obsługa i jedzenie na najwyższym poziomie. Polecam!!! Aneta Czasem lepszy "Zajazd" niż **** Hotel (1) Miałem wątpliwości co do noclegu w "Zajeździe", jednak okazały się one... prezes MŚP Hotel z klasą (2) Hotel dobrze usytuowany z miłą obsługą i bardzo dobrą kuchnią. Wyśmienite... Mari i Jolka Rewelacyjne przyjęcie (1) Miałem okazję uczestniczyć ostatnio w przyjęciu weselnym w Hotelu Faltom i... Andrzej Szablowski Super zabawa (1) Wybraliśmy się na wieczór hiszpański z przyjaciółmi właściwie świętować ich... Anka Fatalna obsługa (1) Fatalna obsługa Niestety nie zależy im na kliencie - w dzisiejszych czasach... Małgorzata N Wspomnienia po zabawie karnawałowej (1) Jezeli chcecie się dobrze bawic przy swietnej muzyce a do tego wypocząc na... Mika Pozostwia wiele do zyczenia (1) jedynym plusem jest lokalizacja, bo na pewno hotel nie jest tani biorąc pod... Nana pozytywnie (2) W poniedziałek wieczorem wraz z mężem wybraliśmy się na kolację do Radissona.... Halina POLECAM (1) Jestem osobą, która lubi jeść poza domem. W tej restauracji byłam parę razy... Basia Sz. Polecam!!! (1) Przyjemne miejsce. Miła obsługa. Poznałem też właściciela. Bardzo kulturalny,... jaro.jarm Klacja w RESTAURACJI WAVE (1) Z przykrością muszę stwierdzić że jakości kuchni w restauracji WAVE... Davinci Restauracja in Azja (1) Bylismy dzisiaj na kolacji w restauracji in Azja w Hotelu Sheraton. Ceny nie... Alan Spacer wokół jeziora i obiad z rodzina (1) Najpierw weekendowy spacer wokół jeziora z rodziną, potem obiadek w... Marta sylwester 2009/2010 (1) Było super, a jedzonko zwłaszcza na stole wiejskim smakowite. Muzyka tak... Korymila Hotel w ładnym położeniu (1) Hotel dobrze usytuowany z miłą obsługą. Minusem jest brak atrakcji. Jedyny... Mari i Jola