wesele (1) W hotelu Górskim odbyło się moje wesele . Jesteśmy z mężem pod wielkim... Magda i Marek REWELACJA ! (1) Wspaniały nastrój, czystość ! Szeroka gama rozrywek :) Tomasz KATASROFA (1) Jedna wielka ŻENADA!!! Zupełnie inne informacje uzyskane podczas rezerwacji... Wczasowicz
Polecam Spa (1) Wizyta w spa nie była przez nas zaplanowana. Dostaliśmy voucher od znajomych... Emil Zacharowski wesele (1) Gorąco polecamy Hotel Otomin! W lipcu tego roku mieliśmy tam wesele. Jednym z... agata i łukasz Dramatyczna jaksc potraw (2) Takiej lipy nie uswiadczylem jeszcze nigdzie. Na 4 zamówione potrawy żadna... Krzy$iek Strzał w 10! (1) Dziekujemy za piękny wystrój sali i przemiłą obsługę na naszym... Ania ii Grzegorz ... - opinia (1) Jesli ktoś lubi mocne wrażenia ...to trafił we właściwe miejsce . Fakt, że z... ... Piękny hotel, znakomita obsługa! (1) Materiały promocyjne nie kłamią: hotel Wieniawa to rzeczywiście wspaniałe,... B Wszystko ok, poza prywatnością (2) Obsługa, czystość, lokalizacja hotelu w porządku, bez zastrzeżeń. Co... Jagna smaczne jedzonko :-) (1) chciałbym pogratulować szefowi kuchni za wspaniałą kaczuszkę - mniam palce... Adam WRAŻENIA POZYTYWNE (1) W czerwcu organizowałam wesele "Pod Lipami", od początku realizacji i... Magda nie polecam (1) ceny kosmiczne wręcz, biorąc pod uwagę jakość usług. Lokalizacja to jedyne co... vit "Szefowa" to jakieś nieporozumienie! (1) Zastanawiam się ile par nie napisało nic złego o tym miejscu, choć jestem... Rita kuchnia ? (1) Obsługa kuchni daje wiele do życzenia. Spieprzyli mój dzień, a miało być tak... darek Przyjęcie weselne (1) Zorganizowaliśmy swoje wesele w Hotelu Renusz i mimo początkowych obaw,... Dobrawa POLECAM POLECAM POLECAM GORĄCO (2) Witam, chciałabym polecić wszystkim bardzo przytulny i pięknie położony hotel... Joanna Lejk Bez dwoch zdań polecam !!!! (1) Polecam miejsce bez żadnych wątpliwości , jest stosunkowo blisko wiec można... Magda Bardzo dobrze prowadzony hotel na wysokim poziomie. (1) Polecam wszystkim , ktorzy szukaja sali na impreze okolicznosciawa, jak... Pawel Dobra cena, odpowiedni standard (1) Zatrzymałam się w Hotelu Spójnia na dwie doby i jestem zadowolona z pobytu,... Martyna