Latino night (1) Hotel Czarna Perła bardzo ładny. Czysty. Obsługa bardzo dobra. Szybko, miło.... Gość Bylo bardzo miło. (1) Witam! Kwestia dotyczy mojej ostatniej imprezy rodzinnej którą postanowiłem... Bogdan eeej co za bal :D (1) Byłam na balu pirata - super impreza! nelly
Genialna golonka :) (2) Muszę przyznać,że polecona przez kelnerkę golonka okazała się wyśmienita. W... Janek Gorąco Polecam! (1) Wszystko w jak najlepszym porządku - miła obsługa, pokoje zadbane po prostu... Mateusz Udany bal sylwestrowy! (1) Po raz pierwszy w tym hotelu na zabawę sylwestrową wybrałam się wspólnie ze... joanna zielinska Sylwester (1) Spędziliśmy wraz z mężem w tym Hotelu już drugi Bal Sylwestrowy i jesteśmy w... Anna impreza sylwestrowa (1) zabawa sylwestrowa była bardzo udana ,wszystko było na najwyszym poziomie... gembry Bardzo przyjazny hotel (1) Gorąco polecam wszystkim tym którzy pragną miło spędzić czas w ustronnym... Kamil ostatni spadek hotelu (3) mala liczba profesjonalnego personelu uwidacznia braki na kazdym kroku jak w... gosc niedrogo i smacznie (1) Razem z Rodziną korzystamy od czasu do czasu z imprez w Muracie i... Agata dobry hotel (1) Nie mam do czego się przyczepić, a lubię! :) Tak czystego hotelu dawno nie... monisia Wesele wrześnień (2) Nasze wesele odbyło się w wrześniu tego roku. w 100% POLECAMY Hotel i obsługę... para młoda wrzesień 2011 SUPER LOKALIZACJA ! (1) Gorąco polecam! 3 minutki do Galerii Bałtyckiej 2 minutki do przystanku... Joanna33 Sylwester 2011/2012 - prywatna opinia (1) Osobiście mam ogromny żal, że sylwester jak dla mnie był okropny.... Michał Sylwester 2011 TRAGEDIA !! (5) Byłem wraz z żoną uczestnikiem sylwestra 2011/2012 w dumnie brzmiącym "Dworze... Maciek Miła obsługa,wspaniała lokalizacja,chetnie bym wróciła;] (1) Obsługa bardzo miła,a więc nie zgadzam się z opinią ponizej,Pani która była... Ewa w gronie rodzinnym i przyjaciol (1) Wyborne miejsce na kilkugodzinne, rodzinne biesiadowanie. Dania dla kazdego,... Smakosz Impreza sylwestrowa wielką porażką! (1) Na początku wyjaśnię, że ocena dotyczy samego balu sylwestrowego. I tak na... Gosia sylwester 2009/10 (5) Przyzwoicie zorganizowana raczej kameralna zabawa sylwetrowa, czyli w temacie... zdegustowana