alicja drzewiecka - opinia (1) Zdecydowanie polecam, wybraliśmy się z mężem nad morze i przypadkiem... alicja drzewiecka Achhhhhhhhhhhh (2) cudowne chwile , romantyczne widoki zapadające na całe życie . rewelacyjna... EFIJA Polecam! (1) Wizyta w Hotelu Górski przeszła moje oczekiwania. Spotkałam się tam z... Kalina
Super Hotel !!! (1) Polecam ten hotel ze względu na: -miłą i kompetentną obsługę -przystępne... Izabela Bieniek rzetelna opinia (1) Nie każdy może zostać lekarzem, nie każdy może zostać prawnikiem, nie każdy... Trocha WESELE (1) Lokalizacja hotelu rewelacyjna. Czysto, schludnie i z kulturą. Wesele odbyło... Iwona i Tomasz Super!!! (1) Świetne miejsce na zorganizowanie imprezy okolicznościowej, spotkania... Michał Porażka (3) Byłam gościem na weselu, z dobrego źródła wiem, że cena za gościa nie jest... akinom KOMUNIA W HOTELU DNIA 03.06.2012R. (1) Jesteśmy stałymi klientami i to już nasza trzecia impreza organizowana w... Renata Borsuk Bogumiła Ruta - opinia (1) W dniu 16.06.2012 byłam gościem na kameralnym weselu zorganizowanym przez... Bogumiła Ruta Obiad weselny naprawde polecam (1) Na początku maja zorganizowaliśmy obiad weselny dla 25 osób w hotelu Haffner.... Iwona Restauracja Pescatore (1) Wybraliśmy się z żoną w piękne późne popołudnie na kolacyjkę do restauracji... Mariusz zoltar - opinia (2) Polecam -jedzenie i obsluga super ,moi Goscie byli bardzo zadowoleni zoltar Przerosli nasze oczekiwania (1) Urzadzilismy tu urodzniny dziecka. Zarowno kuchnia jak i przestronna sala,... Aga Przyjęcie Pierwsza Komunia (1) Od początku spotkaliśmy się z bardzo miłym przyjęciem przez panią... Sławek Wszystko SUPER (1) W związku z wakacyjnym przyjazdem do Gdańska razem z moim chłopakiem,... Angelika Fajny ale ten śmietnik.... (1) Hotel bardzo fajny. Miła obsługa. Full wypas. Ale tylko od frontu. Od tyłu... Rafalq PANI AGNIESZKA - KOSMETYCZKA JAK NAJBARDZIEJ POLECAM (1) Wczoraj po raz pierwszy odwiedziłam Spa w Hotelu Victoria. Umówiłam się do... Agnieszka udany obiad z okazju chrzcin (2) W restauracji zorganizowałam obiad z okazji chrzcin dziecka dla 14 osób.... Renata jeżeli na obiad - to ODRADZAM !!! (2) Wybraliśmy się z rodziną na obiad urodzinowy mojej mamy. Niestety kulinarna... OSOWIANKA