Polecam dla par na romantyczny wyjazd i amatorom SPA (1) Przemiła obsługa, profesjonalnie na każdym kroku-wszyscy uśmiechnięci- to... MJ NIE POLECAM NIKOMU NORMALNEMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 (1) NIE... wkurzony inspektor wesele (1) Niedawno organizowaliśmy wesele w tym hotelu. Obsługa fantastyczna, bardzo... M
Wesele w Różanym Gaju (2) 29.06 zorganizowaliśmy wesele w Różanym Gaju. Już od początku planowania... Kasia tylko dla miłosników bezsennych nocy (1) Hotel ładny,robi dobre wrażenie,lokalizacja super,ceny OK. Jednak w hotelu... katarzyna pełen relaks (1) Spędziliśmy w hotelu Dwór Oliwski uroczy weekend pod koniec maja. Dzieci... Rodzina z Piły Wesele 24.05.2013 (1) chcielibysmy podzielic sie ze wszystkimi wrazeniami i refleksjami z naszego... Ewelina i Bolesław Mam bardo mieszane uczucia. (1) Byłem ostatnio z żoną i dzieckiem na obiedzie. Wszystko zaczęło się bardzo... tatuś 1 czerwiec 2013 - Wesele !!! (1) Tak jak w tytule - 1 czerwca odbyło się nasze wesele w Hotelu Gnieckim. Jak... Emilia i Grzesiek Podziekowania (1) Chciala bym bardzo ale to bardzo podziekowac za przeurocza i mila obsluge na... ja Wesele 31.05.2013 (1) Impreza bardzo udana, obsługa miła sympatyczna a przede wszystkim... Dominika i Rafał Przyjęcie komuijne w Villa Aqua (2) Potrawy smaczne, elegancko podane, obsługa miła i profesjonalna. Nie ma kilku... Ewa Komunia... (1) Zrobiłam tam komunię,szału nie było jedzenie takie sobie wszystko wyliczone i... Ja Polecam (1) Wyjazd z rodziną nad morze okazał się mile spędzonym czasem, również ze... Kamila BARDZO DOBRA KNAJPA (1) Byłam na obiedzie niedzielnym, super! Bardzo dobry łosoś pieczony w... mika Ankieta nt. reklamy Hotelu SPA Faltom (1) Proszę o wypełnienie kwestionariusza ankietowego dotyczącego reklamy Hotelu... Studi Weekend Za pol ceny wyliczone dania (2) Wybrałyśmy się z koleżankami na weekend za pół ceny a tu szok dania wyliczone... Karolina w pełni zasłużone **** (2) Chciałabym przede wszystkim serdecznie podziękować wszystkim, którzy pomagali... Aleksandra M Dworek Admirał na wesele (1) przemiła obsługa, świetne jedzenie, przepiękna lokalizacja, wszystko czego... Basia wielkanoc 2013 (1) totalna porażka!Jedzenie - skandal!!! Nie polecam nikomu. dorota